2minnakannesi0 MSG_ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yarın olur kolaylıkla bende gittim bende de sancı yok sizin gibi yarın fitil koyacak sabah 6 da gel dedi 🙄
Balbebek012 2minnakannesi0 ahahhaa 😂😂 benimkiler de öyle 41 de doğdular 40 ta muayene ye gittin mi annesi doktor kontrol etti mi açılman var mı doktor ben de sıyırma yaptığını söyledi ve o gün nişanım gelmişti
2minnakannesi0 Balbebek012 pazartesi gittim 3 cm açılma varmış bugün tekrar gittim sancı falan çıkmadı yarin fitille doğumu başlatalım dedi doktorum
deletedmom43191 2minnakannesi0 😒😒😒 olabilir elbette veya bizi sabirsizliktan delirtmek istiyorlar 😅😅😅
pnr__hck 2minnakannesi0 fitili vajinaya yerleştiriyor sancı başlatması için veriyor suni sancı aslında, daha sonra duruma göre damardan suni sancı veriyor benim ilk doğumum da kendi sancım olmadan bu sekilde başlamıştı
pnr__hck 2minnakannesi0 nstye bağlamadıkları sürece devamlı yatmaya gerek olmuyor, ben pilates topuyla egzersiz de yaptım duşa da girdim bu süreçte. İnşallah süreç hızlı ilerler sizin için 🙏
zmz5857 2minnakannesi0 merhaba dün gece 40+5 de dediğiniz gibi fitille dünyaya geldi bebeğim 🥲biraz zordu ama gerçekten hızlı ilerliyor🌸