Meltem2910 Kızlar sizce hastanede doğum hikayesi çektirmek mi daha mantıklı yoksa ilk doğdukları an ve ertesi gün fotoğraf çekimi mi çok kararsızım
Suuu-- Meltem2910 valla ben o kafayla sadece besmele çekerim Heralde hiç enerjim kalmaz Hastaneden sonra çektircem ben 😂😂
Girlmama Meltem2910 hikaye olarak değil ama sezeryan olursa sipinal olurum doğum esnasında falan fotoğraf çekimi yaptırırım tam karından çıkarken çekiyorlar çok tatlı mükemmel bir an bence vajinal olursa doğumdan sonra çekim yaptırırım glb bizim hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı çok tatlı albümler falan yapıyor
AnayimBenAna_ Meltem2910 benim doğum yaptığım hastane çekimide içinde fiyat veriyor. Doğum anında bir kısa video. İlk teması vs çekiyor, birde fotoğraf. Ertesi günde odaya fotoğrafçı gelip aile çekimi yapıyor 🌸 gayet yeterliydi bizim için 🌸
Suuu-- Meltem2910 bende sezaryen Olcam 😂 Şuan hastanedeyim 2 hafta oldu hiç enerjim kalmadı , Bir an önce çıkıp Kendimi toparlayıp geri doğuma gidince Biraz enerjim olsun diyorum ,😂😂😂 Hiç enerji menerji birakmadilar inan 😂
cnsu77 Benden de ekstra 7.000 tl istediler doğum anında ve odada babayla birlikte. Ben yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım ya o an ona halim olur mu onu bilemiyorum