tbmn Suni sancı fayda etmedi şimdi vajinal fitil verdiler inşallah biran önce açılmam olur da doğumum başlar sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım 🤲🏻
Tugceelanaz tbmn Fitil hemen etki eder ben fitil ile 4 saat içinde doğum yapmıştım. rabbim yardımcın olsun 🤲🏻 sağlıkla gelsin
Zuhalsebu tbmn inşallah ikinizin de sağlıklı olacağı şekilde bir an önce kavuşursun ben de 21 saat suni sancı almıştım damdan düşeni damdan düşen anlar Allah yardımcınız olsun🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kbra1012 Rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah sağ Salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
tbmn Zuhalsebu Canımdan can gitti resmen gerçekten yaşamayan bilemez bu acıyı şükürler olsun kurtuldum bebeğimi kucağıma alınca
Eyylemm tbmn bende 42 saat sunı sancı almıstım acılmam cok gec ılerlemıstı ınsallah hayırlısıyla hemen etkı eder kucagına alırsın mınıgını
Zuhalsebu tbmn çok şükür ben bide sezaryen olmuştum onu özellikle önden yazmadım kötü hikaye anlatmak olmasın diye😅😂 Geçmiş ve hayırlı olsun🩷
tbmn Nutella96 Normal suni sancı verdiler o biraz artırdı ama sonra vajinal fitil ile sancı verince 3 saat o sancıyı aldım daha sonra dayanamadım çıkarttırdım çıkarınca devam etti sancı etkisi bende açılmam 5 cm den biraz daha ilerleyince bebeğin yerleştiğini geleceğini hissettim baskı yapmaya başladı ve doğumumu başlattılar
tbmn 07-humeyra Suyum geldiği için yatış yaptılar 24 saat içerisinde doğumu yapmamız gerekiyor dedi Dr bebek ve sizin risk almamanız için dedi
Bebisiminannesii tbmn fitil vermişlerdi sormasın suni.sanci, 22 saat boyunca acilma bekledik. Sancılarım coktu, seni çok.iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun bir an evvel kucağına al insallah