Melike123 Kızlar 7 Gün sonra sezeryan ile doğumum var fakat şuan aşırı iltihaplı geniz akıntım ve boğaz kulak ağrım başladı ne yapmam gerekiyor acil yaşayanlar fikir verebilir mi
Nur86 Melike123 geçtiğimiz hafta bende aynı sorunu yaşadım. Doktorum ıhlamur içine bi çay kaşığı bal katıp içmemi ve c vitamini almamı önerdi. Bende portakal limon yiyip ıhlamur çayı ve bal zencefil zerdeçal shot tükettim. C vitamini almıştım takviye onuda içtim günde bi kere. Parol aldım günde 2 kere çok şükür 2 günde toparladım. Çok geçmiş olsun
akkaya_1234 Ballı sut sıcak şeyler portakal mandalina gerekiyorsa ilaç vb gargara tuzlu suyla boğazı sarmak iyi gelebilir
Melike123 akkaya_1234 hepsini denicem ama anesitesi vs öksürük için sezeryanda bu büyük sorun mu bilmiyorum hiç doktoruma gitmem gerek mi bunun için acaba
akkaya_1234 Melike123 bi an önce tedavi olmaya çalış ben başka karın ameliyat i oldum gülmek bile acı veriyordu öksürük daha zorlayabilir inşallah atlatırsın bence doktora git ve konuş ona göre hareket et riske atma
Melike123 Herkese çok teşekkür ederim ozaman ben bugün doktoruma danişıp ilaç tedavisine yada dediklerinizi yapmaya başlayayım çünkü geçecek bi boğaz enfeksiyonu değil şuan korkum öksürük artar sezeryanda beni mahvederse diye 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
gezentianne Melike123 Hastalıgın sonunda öksürük başlar 🙈 Gerekirse serum falan alın iyileşin bir an önce inşallah.Kış doğumunun da dezavantajı işte😏