Canandd 5 dakika üçinde 6 kez tuvalete çıktım. Ikınma isteği geliyor gibi oldu ve renksiz az az su gibi bişi geldi. İdrar gibi değil kokusu yok bembeyaz berrak bir sıvı. Ama kendiliğinden gelmedi ben tuvaletim varmış gibi gittim. Sizce suyum gelmiş olabilir mi? Öncesinde kesik kesik vajinal batmalarım vardı. Şimdi bi 20 dk önce kesildi.
Tazeanne0134 Canandd canım ıkınma hissi için bişe diyemem ama suyun gelse bilememe ihtimalin yok sürekli hiç durmadan çişini yaptığını düşün öyle bise ama yinede kontrole git ne olur ne olmaz
deletedmom43191 Canandd evett su olabilir bence oyalanmadan hastaneye git eğer gerçekten su ise biran önce kontrol altına girmen gerekiyor 🥰
TwinsAndBeren Canandd canım doktorum su gelmesi öyle idrarla veya azıcık külodunuz ıslandı ile karıştırılabilecek bir şey değil birden şarrrr diye gelir dedi 😀 ama sızıyor olabilir onu da tuvalete gitmeden külodun ıslanırsa anlarsın zaten sen yine de kontrol et
GulsenUlu Canandd tuvaletinizi tutamiyorsaniz, yani tutsaniz bile akiyorsa sudur. Ama kendiniz kontrol edebiliyorsaniz idrardir. En kolay yontem, ayaga kalkin oksurun, su akiyorsa suyunuz geliyordur.
Canandd GulsenUlu bunu denedim şuanlık bi sorun yok gibi. Ilık bi duş aldım batmalarda gitti. Çok teşekkür ederim
GulsenUlu Canandd rica ederim, son gunlerde akinti da cok daha sulu kivamda oluyor, bazen akintiyla karisabiliyor. Öksürük en kolay test o yuzden 🥰
Canandd Teşekkürler kızlar bi an ödüm koptu 😀 yine nolur nolmaz takipteyim bir gelişme olursa haber ederim 🍀🌱
Karakurt Canım delinmiş ise kese bu idrar gibi geliyor ve tuvalete götürüyor sen altına gece pedı falan yok geldıgınde de gitme tuvalete anlarsın o zaman çünkü benim öyle olmuştu