Damlaozzz @Berfinkya3 22 haftalıktı geçen sene nisan ayında gittim o zaman 2000 ödemiştik sanırım 2 doktorumda kendisini önermişti işinde çok ciddi ve başarılı birisi gerçekten
TugceOrak biranneninyolculugu evet ben geçtiğimiz hafta amniyosentez sonucum için şehir hastanesine gitmiştim, oradaki doktor detaylı ultrason için kime gittiniz dedi ben de Cenk beye gittiğimizi söyleyince, ‘Cenk abiyse tamamdır ya’ dedi doktor. Şaşırdım baya bilinen birisi demek ki camiada ☺️
Berfinkya3 TugceOrak ben amniyosentez yaptırmadım ama riskim yüksek çıkmıştı. Cenk beye gitsem Down sendromlu olup olmadığına bakar mı acaba?
sherife45 Mavişehir de gittim bende ayrıntılı ultrason 1 saat geçiyor her şeyine bakıyor a dan z ye dosya halinde rapor veriyor görsellerini de ekliyor bebeğin ücreti 7,500 tl idi
gizem_sert Berfinkya3 Buca Tınaztepe Hastanesi karşında perintoloji kliniği var 3 Mart’ta oraya gidicem CD olarak veriliyormuş tüm kayıtlar. Nakit 3500 TL kart 3800 TL fiyat verdiler
TugceOrak Berfinkya3 ultrasonda göreceği bulguları söyler zaten. Gittiğinde daha önce yaptırmış olduğun testleri istiyorlar kontrol için, randevu almak için aradığında gerekli bilgileri veriyorlar canım.
TugceOrak ilknralrz canım benimki çok uzun sürdü çünkü sıpam dönmedi bi türlü. Toplam 7 kez girdik ultrasona. Süre olarak 1 saati geçti diyebilirim ultrasonla bakması. Ocakta 6 bin liraya yaptırdık