kubrayurek Mine__ başınız sağolsun bende 3 kez evlat kaybettim hiç kucağıma alamadım zamanla alışıyoruz dayanması zor ama mecbur olunca insan alışıyo 😔😔
Mine__ Arkadaşlar hepinize toplu yazmak istedim. Hepiniz çok sağolun Allah razı olsun, bebeğime cennette kavuşacağım günü büyük sabırsızlıkla bekliyorum❤❤
Mine__ irem-16 haftası 37+6 kilosu da gayet iyiydi ama kalbiyle ciğerinin arasındaki damarlar olması gerektiği gibi değildi onun düzeltilmesi gerekti kalbindeki temiz kanı pompalayan damar tıkalıydı açmak için ameliyata girdi ve kaldıramadı bu sorunlardan dolayıda rahatça nefes alamadı maalesef
irem-16 Mine__ canımmm Rabbim sabır versin inşallaaahhh🥺 melek oldu seni bekleyecek cennette 🥺🥺🥺 detaylı ultrasonda falan görünmedi mi bu sıkıntılar? Doğduktan sonra mı fark edildi? 🥺🥺🥺
Mine__ irem-16 detaylıda görünenler de var ama solunumu ağır olunca tomografi sonucu kalb ve damarların sonucu ortaya çıktı acil ameliyata alındı sonrada yavrum melek oldu
Hazalina Mine__ Allah rahmet eylesin , sizlere sabrını versin inşallah. Cennetinde sizleri bekler inşallah.