Yogurtlupilav mucizemom8 o ne yahu, 3 günde bir araba şarj ediyorum + çamaşır bulaşık ve kurutma makineleri neredeyse her gün çalışıyor bize bu kadar gelmedi 😳
Femay mucizemom8 yuuhhhh. Milletin kaçak kullandığı elektriğin faturasını bizlere kesiyorlar Allah hepsinin belasını versin
Deryz mucizemom8 bizim doğalgazımız 5300 geldi 2 odam kapalı ve 2 kişi yaşıyoruz şu evde artık bıktık çevremde bu kadar veren hiç yok
mucizemom8 Deryz size de çok fazla gelmiş ya iki o da kapalı olduğu halde n’olacak böyle bilmiyorum vallahi bu kazandığımız saeexe fatura ödeyeceğiz herhalde de dolgaz ekektir su vs boyke gelirse
Deryz mucizemom8 çok sıkıldık artık gerçekten siyaset yapmak istemiyorum ama insanlar sadece hayatlarını idam ettirebilecek kadar yaşıyorlar fazlası yok dinlenmesi yok keyif alması yok Allah hepimizin yardımcısı olsun
mucizemom8 deletedmom43191 kilmayla isiniyoruz ve her evde olan elektronik eşyalar yani farklı bişey yok canım hani klma da yeni değil adana gibi sıcak bı şehir de yazın hiç kapanmaz bu kadar gelmemişti yani
deletedmom43191 mucizemom8 anladım 😒😒 valla ne desem bilmiyorum dünyanın gidişatı hiç iyi değil her ay böyle mi fatura gelecek ya
mucizemom8 deletedmom43191 valla bilmiyorum her ay böyle gelirse artık maaşın yarışı faturalara gidecek galiba 🤷
mucizemom8 Deryz amin canım benim de niyetim siyaset değil sadece yeni düzenlemeyle alakalı olabilir mi bilmiyorum siyaset yapmakla alakası yok ama gerçekten rabbim yardımcız olsun
Deryz mucizemom8 valla yeni düzenlemesindende bıktık herşeyindende bıktık doğalgaz 5300 bu kadar geriye kalan şeyler var mutfak masrafları paazar masrafı yeni hamileyim aylardır kenarı kuruş koyamıyoruz nolucak böyle bilmiyorum