nurdaneg0716 Nezahattt ben 18 haftalığım 18-22 arası yapılıyor sanırım yapıp yaptirmama arasında çok kararsızım ama şöyle bekleyeyim burda😅
Nezahattt nurdaneg0716 20-24 haftalarda diye duymuştum 18. hafta olduğuna emin misiniz şuan 16+6 ona göre bende randevumu alayım birde bende gerekli bence ben yaptırıcam yani
Busramnida bebegimmzgl sırayı nasıl aldınız devletten bilgi verir misiniz ve ücretli mi oluyor devlette
bebegimmzgl bebegimmzgl kadın doğum doktorum üniversite hastahanesi için yeşil alan açtı üniversitenin kadın doğum polikliniğinden giriş yaptırdım sonra gidip radyolojiden gün aldım günü gelince gittim tamamen ücretsiz oldu canım
aslanmommy Devlette 21 haftada yaptırdım iyi ki yaptırmıştım bebişim çok şükür iyi ama serviks uzunlugumda sıkıntı varmış
Hatixee Nezahattt en iyi sonuç için 21 haftayı bekle demişti doktorum şuan 20+3 olduk pazar günü yaptırıcaz inşallah
Azra2907_ Nezahattt o şekilde randevu aldgmz zaman bakıyorlarmı ilk hamileliğimde kendi doktorumun yönlendirmesiyle gitmiştim
Busramnida Azra2907_ benim dokturum yeşil alan mı ne öyle bir şey açtı sistemden takip edip alıcam direk alınmıyor canım ☺️