Pelnm Kızlarr merhaba 13 haftalık hamileyim 7.haftada ultrasonda kanamaa alanıı gözüktüğü için progestan kullanmaya başlamıştım fitil şeklinde çok şükür kanamaa alanıı geçti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻doktorr progestanı bırakabilirsin dedi 1 haftadır içmiyordum ama bir iki gündürr hafif kasık ağrım var sizce kullanmaya devam etsem mi? Aynı durumuu yaşayanlar var mı?
GozdeCemre Pelnm benim de oldu o haftalarda canım 10 haftalıktı galiba 1 hafta sonra geçti ama doktorum ilacı bıraktırmadı günde 2 kere içerken 1 e düşürdü akşam yatarken iç sesi 20 haftalık oldum hala kullandırıyor
Cocoo Pelnm o haftalarda bendede kasık agrısı olmustu bende 21 haftalıkken basladım progestana bıtane vajınal yolla alıyorum benımde bebek ve plesanta asagıda erken dogum riskim var 25 haftalık olduk saglıcakla kucagımıza alırız inşallah allah kımsenın kucagını bos koymasın 🙏🏻🙏🏻
Mimnak Pelnm bnde 15. Haftamdayım 2 hafta kanama olmayınca bıraktım çümkü bu ilaç cok kabızlık yapıyor çok şükür bişey olmadı ama hepte tedirginim bir sey olursa diye
Pelnm GozdeCemre teşekkür ederim kuzum cevabın için alan rahatlamış görünüyor kullanmayı bırakalım dedi bana da bıraktım ama hafif kasık ağrısıı oluncaa yeniden kullansam mı diye düşündüm sonuçta bebeğimize zararıı olan bir ilaç değil ya sizlere de sormakk istedim
GozdeCemre Pelnm yani Gebeliği boyumca kullananlar var gene de bi ara mesaj at sor kendi Kendine de alıp içme ama Hemen kestirmesi değişik geldi 2 kere devlete sordum öZeldeki doktoruma sordum hepsi de devam et sen tedbir amaçlı dedi bilemedim o yüzden
GozdeCemre Pelnm o haftalarda da kasık kalça ağrısı da olabiliyor bu da normal gerçi alan genişliyor arrık bebek büyüyor annesi endişelerimiz doğurana kadar bitmiyor malesef. 😇doğduktan sonra da bitmiyor gerçi ama görürken tedbir daha kolay oluyor
Pelnm GozdeCemre eğer ağrı olursaa kullanabilirsin demişti her ihtimale karşı yeni bir kutu yazmıştı almıştım evde duruyor bir haftadır kullanmıyordum ama sanırım kullanıcam sonuçta zararıı değil de yararı olan ilaç
Pelnm GozdeCemre gerçekten öyle sürekli en ufak şeyde bile telaş edebiliyor insan yeter ki bebeklerimiz iyi olsun diye tedirginliğimiz 😇
Pelnm Cocoo hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalımm bebeklerimizi canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Doktoruma ulaşamadım ama devam edeyimm diyorum progestana sonuçta Önlem amaçlıı bile kaç ay kullanıyor hamilelerr
Cocoo Pelnm benım kanamam falanda olmadı hıc onlem amaclı kullanıyorum elınde varsa doktoruna ulasana kadar kullan kendını daha ıyı hıssedersın hem ama kasık agrıları normal eger dınlenınce uzanınca falan gecıyosa cunku doktorum bana oyle soyledı gecmeyen sıdetlenenden kork demıstı