Devran Topuk ve ayak altına vurman gerek doktorumun önerisi ben oğlumu hiç ağlatmamıştım sesi çıkmıyordu doktor elini miskete vurur gibi vurdu banada gösterdi çocuk başladı ağlamaya ama benimkinin ses telleri de zayıftı yani doktora dakışın gene
Aslaninannesi_ Devran doktorda soyundur diyo soyunduruyorum ıslak bezle siliyorum dün gece kendi uyandı 2 3 kez
Anneoluyorumm00 Aslaninannesi_ sarı biseyler ört ustune tulpent falan bide ışığı aç sürekli emzir benimkide kalkmiyordu saat kurup her saat başı zorla emmesini sağliyordum sende den işe yarar
Devran Aslaninannesi_ ıslak bez olayını duymadım da hiç burnunu sıkıp bırakma dudağını aşaya yukarı oynatma bunları uyguluyodum ağlaması için topuk ayak altına vuruyodum
Aslaninannesi_ Duygu351 evet birde doktorun tavsiye ettiği şeyleri yedim 2 gündür sütümün maşallahı var
Bebetul Aslaninannesi_ yok sanmıyorum antibiyotiği emziren anneler için özel veriyorlar. Bebeğe herhangi bir geçişi olmaz
Bebetul Aslaninannesi_ o zaman kesinlikle kullanmayın eczane ile konuşun ya sa aile hekimi ile onu yazdırın kullanın. Ben de sezeryan oldum ve ona göre antibiyotik verildi.
Duygu351 Aslaninannesi_ çok sevindimm 🤗 şuan yenidogan olduğu için zor ama zamanla çok rahat ediceksin bende sürekli sagip biberonla verdim çocuk biraz toparlandı bu sefer sütumde çoğaldığı için biberini bıraktık direk memeden emip uyuyordu ☺️
Aslaninannesi_ Duygu351 tek korkum mamayı nasıl bırakacağız 1 haftadan sonra sütüm yeterli gelecek mi bunu nasıl anlayacağım