Sedabadak minikkkk_patatessss 2dogum yapmış biri olarak kesinlikle pijama takımı rahatlık açısından yatıp kalkan gecelik bacakların üşür yatsan açılır her yerin en rahatı pijama takımı
seyma0661 minikkkk_patatessss eltim elbise şeklinde de almış ama giymemiş normal pijama giymiş. Bende elbise sevmediğim için normal pijama ve Lohusa takımı koydum. Zaten geniş oluyorlar
Fatma011 minikkkk_patatessss sezeryan olırsanız elbise de olmalı pijama takımı da ilk kalkarken elbise rahat oluyor
Edafmo minikkkk_patatessss sezeryan oldum elbiseyle hiç rahat edemedim pijama takımıyla daha rahat ettim. Oturup kalktıkça etek kısmı toplandı rahatsız etti beni
deletedmom43191 minikkkk_patatessss alt üst takım daha iyi elbise şekli rahatsız edebilir yatıp kalkarken altını açabilir
Edailkemomm Normal günlük pijama takımlarından giydim gayette rahattı iyiki öyle yapmışım hiç lohusa takım elbise falan almadım☺ sürekli yürüdüğüm için de ayakta dikişlerime baktılar sezeryandım
eceeelmn minikkkk_patatessss yahu bu konuda herkesin fikri o kadar ffarkli ki.kimisi elbiseyle rahat etmiş kimisi pijama takımıyla. O sebepten ben uygun fiyatlı bir elbise gecelik söyledim ne olur ne olmaz.bir tane kısa kollu pijama takım bir tane uzun kollu pijama takım tercih ettim hangisi lazım olursa artık bilemiyorum bu konuda kafalar karışık çünkü hep 😂
minikkkk_patatessss eceeelmn normal doğumda çatı muanesi vs diyorlar ama çoğu insan da takım halinde daha rahat diyorlar devlet özel fark edermi bilemiyorum
Edailkemomm minikkkk_patatessss yani bence fark etmez elbiseyle rahat edene denk gelmedim henüz zaten sezaryen gibi olmuyor doğum çıksrıp giyinmek bir tık daha rahat olabilir canım bencee pijama takım al lohusalık ve elbise gerek yok bana göre lohusalık takımlarıda gereksiz pahalı geliyo bana
Asenurr minikkkk_patatessss pijamama takımı ben birde tesettürlü olduğum için bir tame de gecelik gibi koynustum
wherearetheavocados minikkkk_patatessss bence her iki doğum için de elbise gibi olan rahat oluyor hem giyinmesi rahat hemde yapışmıyor