Pinarkorkmazer seyma0661 bence dependi fazlalaştır bazen kanama çok olabiliyor külot için ise geniş külot alabilirsin ben özel hastanede doğum yaptım depend olsa bile kendileri külot giydirmişti bana ve ayakların da hep sıcak olsun tabi
DENIZ_55 seyma0661 bide atleti bence 2 tane daha ekle ben 4 tane atlet 6 tane külot koyacak çorap 3 tane yeter sutyen koymayacanmi benim koyacağım 3 tane pijama takımı terlik 4 tane atlet 6 tane kilot 3 tane sorap 1 tane yelek terlik tesetturlu isen eşarp ben 3 tane eşarp koyacak hasta bezi ve orkide koyacak kişisel olarak tarak dış macunu şampuan havlu bunlar var aklımda suan aklıma geldikçe eklerim
seyma0661 DENIZ_55 oh oh maşallah 😂 giderken de birer kat üstümde olacak sütyen zaten takamam diye kaplı atlet almıştım atleti 2 tane alayım o zaman yelek yada hırka tarzı bişeler de koyayım teşekkür ederim
DENIZ_55 seyma0661 rica ederim ben tedbir amaçlı fazla koyacam çünkü sezeryan olacağım için gittiğim hastane ile gün ebe polikilinige gittim oda bana 3 gün kalınıyor dedi ona göre al dedi bende yaptık listemi zaten ama daha alışveriş yapmadim yapacam yıkayıp utuleyip çantamı hazirlayacam nasipse 😊🥰
Esma_Sakmak Gzde4507 size önerim doğum yaptığınız gibi bebek ağzını memenize koymadan kuru soğanı memenize sürün ve ardından ıslak mendille silip bebeği emzirin hiç bir şekilde göğüs ucunuz yara olmuyor 2 dogumumda da öyle yaptım hiç yara olmadi çevremdekilere de söyledim onlarda öyle yaptılar hiç bir şekilde yara olmadi bi deneyin isterseniz diğer türlü naparsaniz yapın yara oluyor
Zehra_arsln seyma0661 bende aynı şeyleri koydum ikinci cocgum olduğu için ilk çocuktan ne lazım olduysa onu yaptım çok fazla gereksiz şeyler koymadım bide sezeryan olucam bende hayırlısı gelsin inşallah