Talentedmom Merhaba kızlar; Hamilelikte hurma tüketmek riskli midir doğumu başlatıyormuş diyorlar doğru mu?
Newmomdml Talentedmom ilk aylarda düşük nedeni olabiliyor o yuzden benim doktorum kesinlikle yasak demisti. Ayni sey ananas icin se gecerli. Son aylarda da vajinal dogumu baslatmak icin gunde 3-4 adet seklinde yemeyi oneriyorlar.
Minnakpopus Talentedmom hergün 5-6 tane yemediğin sürece sıkıntı yok. İlk gebeliğimde de hu gebeliğimdede gün aşırı 2 tane yiyorum çiğ fındıkla birlikte
Talentedmom Newmomdml anasası sordum ben tüm ananası yemediğin sürece sorun yok demişti sanırım çok yemediğim sürece sıkıntı olmaz
Talentedmom Minnakpopus aynen şekeri falan belki dengede tutar doktora gidene kadar size sorayım dedim teşekkür ederim 3 ayı geride bıraktım yarın 14.haftaya gireceğim
Talentedmom 2cocuk2kopek evet onu biliyorum da sormak istedim malum ramazan da geliyor her yerde hurma olacak çok da severim😀doktora gidince de sorarım
Talentedmom deletedmom43191 evet onu biliyorum ama 2 3 taneden birşey olmaz heralde doktora gidince soracağım keten tohumu tüketiliyor mu bilgin var mı