Betsin ppmerlina muhtemelen çoktan çıkmıştır ama e nabıza işlenmiyo maalesef hastaneye gitseniz 2 saat sonunda öğrenmiş olurdunuz🥲 benimde çok kez başıma geldi e nabıza yüklenmiyo keike gitseydiniz beklemektense umarım pozitiftir 🥹♥️
ppmerlina Betsin Umarım bitanem vallahi şimdi çıkar diye diye sabah 7 oldu halen sistemde gözükmüyor hastane gidiyorum bakalım ne olacak 🫢😔
tomrisinaannesi ppmerlina ay kana falan gerek yok yüzde yüz hamilesiniz bence benim çok silikti hayalet çizgi gibi kan da 155 beta çıktı geçen ay da doğurdum dualarım sizinle 😍
ppmerlina tomrisinaannesi Oyy maşallah Allahım analı babalı büyütsün 🤲🏼🧿 Benimki çok net dimi ben de umutluyum 😔
ppmerlina Kızlar hepinize günaydın ☀️ Şu an saat sabah 7 ve sonuç halen yok… Hastaneye gidiyorum o güzel kalbinizle dua edin nolur 😭
Eekeayse ppmerlina testin pozitif görünüyor insallah beta da guzel gelir 😇😇 Benimki de 3 gun geçmişti testte böyleydi kan verdim 450 cikti ve benimki de 24 saat cikmasi delirmistim 😂
ppmerlina Aselinannesi_26 Aminnn sen ben ve tüm isteyenlerin Rabbim kucağını doldursun 🤲🏼🙏🏼 Vallahi bi sıkıntı var diye düşünüyorum kanımı mı kaybettiler ne yaptılar aklıma her şey gelmeye başladı hastaneye gidiyorum ☹️☹️
Fdle ppmerlina sonucunuz çıktı mı inşallah güzel bir haber bırakırsınız buraya hep birlikte seviniriz 🥳
ppmerlina Canlarım sonucum çıkmış sekreter kadın çoktan çıkmış ama sisteme düşmemiştir dedi sonuç gösterme sırası verdi şimdi onu bekliyorum inşallah pozitiftir ya 😭
ppmerlina Mor-kelebek acile gittiğimde bakmamıştı polikliniğe geldim 2 gündür poliklinikteyim 😔 onlar da girmeden vermiyor