Sara_bebek Zhra42 30 haftadan sonra gün saymaya başladim resmen zaman yaklaştikca sabirsizlaniyorum bide bende sezeryan olucak korkularda yan gecmiyor sezeryan korkusu 😅
RabiaSbt 09Tugba_0909 yok daha belli degil yarin doktora gidiyorum ins o zaman ogrenirim sizinki belli mi
Rumeysagurkan Papatyael47 Evet erkek dedi ama erken olduğu için yanılma payı çok oluyormuş bu haftalarda🌸
Sara_bebek Zhra42 cok isterdim normal dogumu tatmak sanci nasil oluyor falan cok merak ediyorum ilki sezeryan olunca bide aradan kisa zaman gecince ikincide sezeryan olmak zorunda ama secme hakkim olsaydi 1 kere normal doğuma girmek isterdim 🥰
Zhra42 Sara_bebek Önemli olan bebekleri kucağımıza almak inan onunda kendince zorluğu var hele altta dikiş varsa sürekli kuru tutmak zorundasın filan nasıl olacaksa
2_kiz_annesi Borannnn bana biraz çabuk geçiyor zaman evde 3 yasında bi kızım daha var cinsiyet erkek 💙 sen cinsiyet ne canım
2_kiz_annesi Borannnn hayırlısıyla saglıkla kucagımıza, alalım da kız erkek farketmiyor ama yine Rabbim gönlünden geçeni oldursun