Fatmanaz worin kız bak hani bi kalemle kağıdı çizersin ya küçük bi nokta kadar öyle birşey gördüm şimdi pwçetemde ama nişan falan olamaz diyorum ağda oldum dün onun yeri yara olmuş olabilir
worin Fatmanaz bende hala yok nisan fln😂 kiz böyle alttqn biri igne batiriyo sankii bebek kanalam mi girmeye calisiyo acaba
Fatmanaz worin 😂😂 valla bilmiyorum ki ne desem yalan olur bilmiyorum ki hiç birşey 😂 bide annem YÖK benim diyor dur kızım ben yarın geleceğim yarın doğur 😂 inşallah eve gitmeden gelir seni hastaneye götürürüz diyor 😂
worin Fatmanaz of belirsizlikten ölcegz😂😂 nişan gelmeden sancılar gelirmi onura bilmiyorsnsr bende bilmiyorum😂😂 kafayı koyup uyuycam artık olmuo böyle gelenimiz gidenimiz yok 😂😂 uyu sende kız
Gulcag worin ben saldım aşkım hiç karışmıyorum artık canı ne zaman isterse 😂 bıktım yani uğraş uğraş 😂 saldım çayıra mevlam kayıra 😂😂😂
Gulcag worin bende çok korkuyorum bakma dalga geçiyorum falan da aklım çıkıyor 😔 neden böyle olduk onu da anlamadım benim zamanım doldu geçiyor 40+2 oldum 😔
worin Gulcag bebekler gelişimlerine resmen devam ediyorlar 😣🤨 pilates yaptm bugün şimdide yürüyüşten eve geçiyorum ay bilmiyorum takatim kalamdı. ztn yürüyemiyorum da çok canım yanıo 😣