Gulcag Fatmanaz oy kuzum doğurunca kopma şakın arada haber ver ay Rabbim acısız sancısız kurtarsın canım benim. 🙏🏻 Sen iyi misin şu an da ?
Istanbul34 Gulcag darısı başımıza bizde 40 mızda doğrusuz insllah sağlıkla bir avazda şafak bende atarsa 2 de bilmiyorum 😏🤕👶🤧🤔
Gulcag Fatmanaz ay ekle kuzum merak ederim seni gerçekten gulcagyalman ya da gülçağ erdi güzel olarak bak.
Fatmanaz Gulcag yok canım hani geldim eve doktorum dedi ben seni doğal doğurtmak istiyorum eğer sancılar sıklaşır yada suyun olursa hemen gel yoksa evde bekle sabah 9 da gel ben gece de olsa gelirim evim çok yakın şakın korkma dedi
Gulcag Fatmanaz sıklaşmış ama kuzum 10 dakika da 2 kere diyorsun yani 5 dakika da bir oluyor git istersen 😔
Fatmanaz Gulcag valla bilmiyorum korkuyorum gitmeye bugün doktorun açıklığıma bakışı öldürdü beni Ağladık eşimle birlikte
Gulcag Fatmanaz ay bana da yaptı ama o açıklık bakma değil bilerek kemikleri esnetiyor kalkınca söyledi pis beni de öldürdü bakarken kalkınca sen iki güne doğurursun dedi ama açılmadı çok şükür ben suyumu patlatacak sandım 😔
Fatmanaz Gulcag bana kasma kendini dedi en son abla dayanamıyorum dedim 😂 o bana kızım deyince tabi 😂 bırakamıyorum kendimi camım çok yanıyor dedim