Fatmanaz Gulcag @worin gitmedim gitmedim yarın gidiyorum 😂 belki yarına doğururum 40 hafta bitiyor ya yarın 😂😂
Istanbul34 Fatmanaz gttim sancim olmadığı icin çatı maunaesi yapmadılar haftaya cumaya kadar gelmese gel dedi ona gore bakcaz dedi o zmn 40 haftayı geçiyorum
Fatmanaz Istanbul34 bende yarın gideceğim canım yarın 40 hafta bitiyor dua et bana sancım olsun açıklığım olsun swnde inşallah haftaya doğurursun
Istanbul34 Fatmanaz 41 hafta mi olcak ben dedim cuma gününe kadar gelmese suni sanci mi vereceksiniz dedi gel ona göre bakcaz
Fatmanaz Gulcag nerden biliyorsun be valla beni aradılar sabah erkene çağırdılar 😂 doğurtacak beni o kadın
Gulcag Fatmanaz tam kaç oldum kuzum? Bende Pazartesi gidiyorum bakalım bana da yatış vermez inşallah 😱
Istanbul34 Fatmanaz bence biz cok merak ediyoruz diye gelmiyor bebek bakiyorum merak etmeyen 38 de doğuruyor 😂arastirirm oyle 40 haftada gelmese 42 haftayı bekler mis ve gelmemesinin sebebi anne karnını sevdiği icin mis
Fatmanaz Istanbul34 aman sevmesin anne karnını ben ona dışarıda daha güzel bakarım ya 😂😂 valla dalga konusu oldum artık millet 3 haftadır doğurmamı bekliyor
Istanbul34 Fatmanaz vallah aynen benimle hamile doğurdu bir ben kaldım 😂😂kim görse daha dogurmadin diyor bazıları diyor dişini çıkarır gelir😂😂😂
Fatmanaz Istanbul34 bende onlar öyle söyleyince lütfen kendinize gelin benim kızım yürüyecek diyorum 😂☺️
Fatmanaz Gulcag ya bekleme o kadar bence Salı günü Doğumu dene canım yapma fazla oluyor korkarım ben yani seni etkilemek istemem tabi ben ama o kadar beklemeyi düşünmüyorum 41 dolunca pes derim yanı
Istanbul34 Fatmanaz 😂😂😂😂😂kızlar birde benim annem bebek icin gelmiş gec gelse annemler kalmaz diye korkuyorum uzanmasın diye