Syma41 Bişeyde denmiyor hemen buldumcuk olunuyor halbuki çok zararlı , benimle aynı fikri paylaşan varmı acaba 🤨🤷🏻♀️
SevgibiR Syma41 ben ağızdan değil normal yanaktan bile öpen olunca sinir oluyorum mikrop kapar yanağı isilik olur çocuğun valla öpmeyin derim beni öpme yazan önlük zıbın bile aldim 😂
Merry44 Syma41 eltimin kizi 2 aylik ve suan nekadar rahatsiz gecen mevlüt yapti gelen giden kucaga aldi öpen agzini yüzüne dayiyan yazik yani ben müsade etmiyecegim darilan darilsin konusan konussun cocugumdan önemli dil.
UykusuzAnne Syma41 Yenidoğan hiçbir yerinden öpülmez. Nefes bile verilmez yüzüne. En fazla koklanabilir.. Anne baba bile şap şup öpmemeli el yüz yıkayıp diş fırçalamadan. Bırak diğer insanları hele asla yanaşamazlar. Ben çocuğumu sokakta bulmadım neler çekiyorum zamanında gelsin sağlıklı olsun diye ömrüm yatakta geçiyo. Kimse kusura bakmasın alınan da gelmesin
Nursen21 Syma41 kim öpüyor niye öpüyor ya Ben kıyamam ona bakmaya başkası onu öpemez şimdiden uyarıyorum hepsini zaten Karşı olmak basit kalır 😡
SevgibiR Merry44 yasa hayır öpmesinler ben kendimi bile opturmuyom valla bazıları yapışıyor hemen opuyo geri geri duruyom misafirlikten giderken hemen çıkıp ayakkabımi giyiyom sırf öpmesinler diye 😂
MerveUsalKaya Çıldırıyorum sinir olmak ne demek şimdiden eşime dedim birisi öperse yırtarım onu diye aşırı zararlı git kocanın g.tünü öp ay çok kızıyorum
Merry44 SevgibiR aynen biz öpmeye kiyamiyoruz birde yüzünü yalatan mi sigara icmis zehir gibi kokan yüzüne nefesini dayiyan düsüncesizler.
Elif78 Syma41 evet bende cok kızarım yeğenim doğduğunda bile annesinden cok ben izin vermedim o kiramiyordu ama istemiyodu ben uyardim herkesi simdi kendi bebegimdede ayni fikirdeyim minicik beden hemen mikrop kapar isilik olur suratı yazik yavrucaklarimiza bisi oldugunda o hasta edip mikrop sacanlar deil kendimiz ve bebegimiz cekecez sadece koklanabilir asla izin vermemeliyiz cok karsiyimmmmm
YavruKartal1903 Syma41 Sinir olmak ne kelime😡😡. Anne babası bile olsa ne yenidoğan bebeğin ne ufak çocukların ağzından öpülmemesi gerekli. Yazık günah tüm nefesini hastalığını kokunu veriyorsun çocuğun ağzının içine 😞
Aryaalina Bebekli Evin Kuralları 🙄❕❕❕ 1. Hastaysanız lütfen iyileşince gelin… 2. Evimize, ilk geldiğinizde ilk olarak ellerinizi yıkayın.. Bu çocukluğunuzdan bu yana uygulamanız gereken bir kural… 3. Bebeği ellerinden ve yüzünden lütfen öpmeyin. Bu miniklerin elleri hep ağızlarında… 4. Bebeği hoplatıp, zıplatmayın. İtip kakarak, ısırıp hırpalayarak sevmeyin. Bebeğim ağladığında bu sizin sevimsiz ve sorunlu sevginizi yansıtma şeklinizden kaynaklanaıyor. Valla patlatasım geliyor.. Bir annenin çoçuğunun hırpalanıp, ağlamasına seyirci kalması normal olabilir mi sizce.. Beni daha fazla söyletmeyin! 5. Sigaranızı söndürüp hemen ardından buram buram sigara kokarken, bir şişe parfümü üstünüze boca edip bebeğe hamle yapmayın. Ben o kokuya katlanamıyorum, el kadar bebek nasıl katlansın.. 6. Bebekli evde sigara içilmez. Alınıp darılmayın. Lütfen içebilir miyim diye de hiç boşuna sormayın… 9. Evde bağırış çağırış yüksek volümlü sohbetleri bir kenara bırakın, bizim evimizde bebeğimiz ılıman bir ortamda sakin bir tonda yetişiyor. En kötü kulağınızı kontrol ettirin, belki sorun kulağınızdadır. Bu kuralları okuyorsunuz çünkü bu minik kuşlar hastalandığında maaile perişan oluyoruz, bu minik yürek davranışlarınızdan tedirgin oluyor, ağlıyor, korkuyor vs. Ve o zaman sizi pek de iyilikle anmıyoruz...😂😂
Mervekaya Syma41 yarin dogurcam dudagimda ufak bi ucuk var ben bile öpmemeyi düşünüyorum. Elaleme hic yaklastirmam kimse kusura bakmasın. Yazik gunah mikrop kapsa gene anne ugrasacak openlerin umru olmayacak. O yuzden opmeyin demek hic kaba durmuyor bence
hohomoromu Syma41 Yeni doğan bebeğin ağzından öpülür mü ya Anne - Baba olarak bizim bile öpmemiz lazım ama dayanamıyoruz öpüyoruz 😊