İleri hareketlilik sayısı vs bilinmedigi için kim ne tavsiye etse belki etkisi olmayabilir ancak zararıda olmiycak şeyler denemekde fayda var.
15-20 adet taze incir bıcak vurulmiycak kesinlikle yıkayın yıkarkende çok suya tutmayın tozu gitsin yeter .
Elinizle parçalayın 2-ye 3 e kavanoza doldurun has zeytin yağını üzerine ilave edin üzeri geçsin . Karanlık bir dolap olur yer olur ışık görmiycek şekilde 5 gün boyunca bekletin (ibni -sina tarifi)
Sabah aç karnına tavsiye ediliyor ben eşimle sabahları 2-3 parca akşamları da yatmaya yakın yiyordum . Sizde yiyin yumurtalıklara çok faydalı
Eşinizin iç çamaşırları darsa hepsini çôpe atın bol alın doktor tavsiyesi çünkü benim eşime doktor kesinlikle dar ic camasiri kot pantolon sıkacak şeyler giymiyceksin dedi cocugun olsun olmasn sagligi cok etkiliyormuş
Keçiboynuzunu çayın yanında meyvenin yanında yemeyi alışkanlık edin .
Her akşam yatmadan önce tahta kaşıkla ılık suya 2 tatlı kaşuğı keçi boynuzu pekmezi içsin demir kaşık kesinlikle kullanmayın
İlişkilerden önce eşiniz banyoda tahretlenir gibi özel bolgesini soguk suyla yakasn spermleri hareketlendiriyormuş
Gün aşırı iliski de bulunun
Rabbim hayırlısndan nasip etsin inşallah . Cocuk isterkenki tüm doktorlarimizdan vs edindigim bilgiler üzerine uyguladiklarimiz bu sekilde