esozturk1 çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin. Emin olun sezeryan çok daha zor o an hissetmiyosunuz ama sonrası çok daha sancılı oluyor hastanede gördüm adım atarken zorlananları ağrıdan kıvrananları ben doğum yaptım odama geldim kendi duşumu kendim aldım o gece bebeğime kendim baktım çok rahat yattım kalktım. O an kesiymiş dikişmiş asla hissetmiyosunuz doğum da sonrasında çok hafif ağrısı oluyor ama asla dayanılmayacak derecede değil zaten hastanede hemen ağrı kesici yapılıyor o da iyi geliyor ben eve geldim ertesi gün ev süpürdüm çamaşır astım katladım asla yatmadım beni tek zorlayan kanamam oldu herkeste farklı oluyormuş ama bende yoğun bi kanama oldu sürekli temiz tutmak için duş aldım enfeksiyon olmaması için kuru tuttum sürekli ped iç çamaşırı değişikliği günde 4 5 kere öyle bi kanama oldu bende giydiğim şeylere geçti üst baş değiştirmek yormuştu sadece hala kanamam az da olsa devam ediyor bir de kokusu biraz yoğun ama normalmiş eğer normal doğum yaparsanız dikişli yerinize asla batikon vs sürmeyin bana doktorum sadece madecasol verdi günde 3 kere onu sürüyodum ve her wc de taharet alıp önden arkaya kuruluyodum bunlarda aklınızda olsun enfeksiyon kaparsanız o sıkıntı ağrısı acısı o zaman olur