Sirinsinem Anneler selam Tekirdağ şehir hastanesinde doğum yapmış olan var mı yada bir şehir hastanesinde süreç nasıl işliyor lütfen fikir verin hem özel hem devlet takipliyim ama hiç şehir hastanesine gitmedim nasıl yapmalıyım
azranrctrsmn Sirinsinem bende çok merak ediyorum şehir hastanesi nasıl doğumdan sonra oda kaç kişilik
Beboko52229 Sirinsinem bende tekirdağ yaşam hastanesi gözde hanıma gidiyorum. Persembe kontrolum var. Doğum fiyatları hakkında bilgi alıcam eger uymazsa bende şehir hastnesi düşünüyorum
deletedmom43191 Sirinsinem şehir hastanesinde çok yeni dogmus bebekler görüyorum çok konforlu çok iyi bir hastanesi
Sirinsinem Beboko52229 çok pahalanmış diye duydum bende ya şehir hastanesini düşünüyorum ama hiç yok çevremde gidip orda doğum yapan
CihanEge Beboko52229 kaç haftalık oldunuz? Yarın gidince net bir fiyat verilirse banada yazabilir misiniz
Beboko52229 Sirinsinem 28-35 bin arasıysa yine kabul özelde yaparım, çünkü gözde hanımı çok seviyorum ama daha fazlaysa sehır hastanesi gibi duruyor. Bakalım perşembe muhabeseyle görüşücem
azranrctrsmn Beboko52229 bende çorluda vatan hastanesine gidiyorum 28 bin doğum ama şehir hastanesinin de olanakları aynıysa o parayı bebege harcarım
Beboko52229 CihanEge 12+5 im şuan. Hastaneden cıktıktan sonra aklıma geldi doğum ücretini sormak🤦🏻♀️ Yalnız eşim şoför, %20 indiririrmiz varmış. Muayene bile 1200 e düştü doğumda da baya düşücek gibi
Necibece azranrctrsmn ya gercekten mi bende arastırdım bıraz ona gitmek ıstıyorum. Optımede gittim memnun kalmadım. Umarım refika hanımdan memnun kalırım yaklasımı nasıl
azranrctrsmn Necibece asırı tatlı bi kadın herseyi sorarak ve anlatarak ilerliyo melesa ilaç verirkende maddi durumunu soruyo ona gore oneriyo para icin yaklasmiyo