Bhrkerem1261 Kızlar suyum sınırdaydı biraz bi hafta havuç suyu içtim bugün gittiğimde çok iyi suyun dedi bide deveci armudu yedim bebekte zayıftı kiloda almış suyu az olanlar denesin
okuyananneeeee Bhrkerem1261 merhaba, aynı zaman da gün içinde kaç litre su içtiniz ? Kaç haftalıksınız ve havuç suyunu günde kaç bardak içiyorsunuz
rumikaa Bhrkerem1261 kesinlikle ilk haftalarda içerdim bebiş önde de çıkıyordu şimdi de günlük bir havuç yiyorum havucun faydası çok güzel 🌸
Bhrkerem1261 okuyananneeeee şuan 32+3 üm ama biraz geriden geliyo bebek havuç suyunu günde bir bardak içtim suyuda her zaman ki gibi içtim genelde 2 içiyorm üzerini pek içemiyorum
okuyananneeeee Bhrkerem1261 ben ilk kızımı su azlığı nedeniyle erken doğum yaptım 4 yıl önce , şimdi ikinci kızıma hamileyim 25 haftalığım bunda da su azlığı başlangıcı var dediler de havuç suyunun da tadını gerçekten sevemedim , suyu da çok içemiyorum
Glr95 Bhrkerem1261 hangi meyve sıkacağını kullanıyorsunuz bende almak istiyorum sırf şu havuç suyu için
Mervecimmm Glr95 almana gerek yok havucu rondodan geçir iyice. Sonra tülbentten geçir mis gibi havuç suyu oluyor boşa masraf yapma bence.