Hsnanr Kbradmrdg 15+2 cinsiyetimizi birtürlü göstermedik o yüzden hala beklıyoruz bırdahaki randevumuzu
srpaca DamlaK doktor tam gram mı söylüyor canım bu da ultrason fotoğrafında yazan di mi ? Ya o arkadaşın 500 gram yanlış olmuş yok öyle bişey 😁
DamlaK srpaca bencede şok oldum bi an😀bana doktor söyledi gramını ultrason kagıdındaki fl ile 7nin çarpımı kilosunu gösteriyormuş öyle biliyorum
Zeyneptuna Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin kuzularimizi bende 16+3 erkek cinsiyetimizi 14 haftada ogrendik sadece vitamin ilaclari kullaniyorum gayet keyifli bi hamilelik geciriyorum cok sukur..bebegimi hissetmek icin sabirsizlaniyorum 4...5 gunde bir hastaneye gitmekten sıkıldm kalp atisini duymak icin...🤲
Yusufali esractn detaylı için erken değilmi benm 19+2 daha 2 hafta sonraya randevum ikiz kızlarım olcak ınsallah
esractn Yusufali Bilmiyorum Canım o sekilde yapılırdı, doktorum girdim detayliya hic bi sıkıntı yokmuş sagliklilarmis.
Ayseeankl87 Kbradmrdg 15+5 haftalığım. Temmuz sonuna doğru doğumum kızım olucak😊 ilk hamileliğim rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım miniklerimizi🥰