user876544926 Bugün 2 kere tuvalete çıktım su gibi ishal olmuşum. 33+4 üz şuan endişe etmeli miyim ? Doktora gitmeli miyim hemen yoksa bir gün daha bekleyip takip mi edeyim? Bilen birileri varsa lütfen cevap verirse çok sevinirim
deletedmom43191 user876544926 mideni usutmussundur veya zehirlenmiş olabilirsin eczaneye git durumunu anlat probiyotik verir duzelirsin
Nart user876544926 ben 1.5aydır aynı şeyi yaşıyorum doktorum probiotik verdi bir tık yardım etti ama yine de ishalim kesilmedi günde 1 veya 2 defa çıkıyorum. Doktorum vitaminlerden olabilir veya progesteron kullanıyorsanız o da ishal yapabilir şu an 38+3 oldum hala drvam ediyor geçmedi malesef
Basemode user876544926 eğer 3 günü aşarsa bu ishal şikayeti git. Test yaptır. Bebeğin suyunu da etkiliyor ama 3 günü aşmaz ise korkma . 1 çay kaşığı kahveyle nar ekşisini karıştır o şekilde yut su ile. Sade soda iç mineral kaybetme. Bol su iç korkma bu haftalarda bende de olmuştu. Serum taktılar boş halde geçmezse de reflör diye bir ilaç var reçetesiz alınıyor ondan aldırmıştı doktor. 3 günü geçerse içersin diye 1 tane içtim geçti. Ama 3 günü aşmadan içme tadı kötü
user876544926 Nart decavit ve ferro sanol kullanıyorum birde insülin başka bir ilaç vs takviye almıyorum bugün ilk defa böyle oldu anlayamadım
user876544926 Basemode o zaman bekleyeyim takip edeyim ona göre kontrol zamanımı erkene çeker giderim doktora korktumda açıkçası böyle olmamıştım hiç
minikdefnemm user876544926 ferro yapıyor 3-4 gün icmeyin düzelir benimde aynısı oldu şimdi tekrar basladım tekrar etmedi
ceyda_bozkurt0 Türk kahvesini bir çay kaşığı ve yarım limonu çay bardağına sık iç beni o kestiydi biraz tadı kötü ama durdurmuştu ishali