Zhra42 Minikk_mucizemm4202 33 haftalığım rahatsızım ya öksürmekten bebeğim içerde ne yapıyor acaba kemiklerim filan ağrıyor eşim çocuklarım atlattı sıra bana geldi
Melike1001 Minikk_mucizemm4202 valla yatak istirahatımız yüzünden geçmiyor maalesef erken doğum riskimiz var maalesef 😔
Minikk_mucizemm4202 Rumeysaeliz Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah doğum tarihi belli mi
Rumeysaeliz Minikk_mucizemm4202 daha belli değil canım sezaryen olacağım ikinci gebeliğim doktorum gün vermedi henüz sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🥰🧿
Minikk_mucizemm4202 Zhra42 ay çok geçmiş olsun canım evet hamileyken hasta olmak çok zor ilaç da kullanamıyoruz bende şuan tam 30 haftaliyim sabaha kadar diş etimin ağrısından yatamadım inşallah bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alırız doğum tarihi belli mi
Zhra42 Minikk_mucizemm4202 Bende öksürmekten uyuyamadım hiç insan kendisi olsa dinlenir filan ama 3 çocuğum var mecbur ayakta durmak zorunda kalıyorum
Busetacir Minikk_mucizemm4202 ben saf alkoller var ya tıpta kullanılan, onu pamuğa basıp biraz diş etimde beklettim. Ardından bol su ile yıkadım. Sabaha kadar iltihabı bile kurudu gece de rahat uyudum tabi uyuşturduğu için. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama işe yaramıştı
Minikk_mucizemm4202 Rumeysaeliz anladım canım benimki de ilk sezeryan bayram sonuna denk geliyor benim ki hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥲
Minikk_mucizemm4202 Melike1001 evet öyle Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah neden erken doğum
Melike1001 Minikk_mucizemm4202 Amin inşallah serviks uzunluğu birden çok kısaldı 27 mm düşmüş 28+6 da biraz daha düşerse doğum başlayabilir dedi doktorum ondan yatak istirahatımız var
ikibaloglanannesi Cuma günü tam 32 oluyoruz kızımla🤍 İkinci gebelik olduğu için ağrılara alışkınım oğlumdaki gibi 😂