blackeagle Merhaba arkadaşlar yeni doğum yaptım 1 haftalık olduk ama bebeğim daha saat dolmadan emmek istiyo hep agliyo mememe alınca uyuyo hemen sanki emzik gibi kullaniyo sütümde var ama bu kadar olması normal mi dün gece hiç uyumadı nerdeyse ne yapmam lazım normal mi bu durum😔
Happyka blackeagle emzik vermeyi denediniz mi? Benim kızımda öyleydi emdikten hemen sonra emzik veriyordum şuan emzik kullanıyor
hanimiys blackeagle daha çok küçük canım dünyaya bile adepte olamadı acıktığı için emmek istemiyor sadece güvende hissetmek istiyor sizin kokunuzu alarak rahatlamaya çalışıyor zamanla düzene oturacaktır. gece gündüz kavramı oluşmaya başlayınca rahatlayacaksın
269522 blackeagle annesi çok normal bir durum sadece aç olduğu için emmiyor senin kokunla güvende hissediyor gazı varsa emmek ister kokunu ister güvende hissetmek ister 🐣🤍 zamanla dünyaya alışacak daha iyi uyuyacak emzik tutturmayı dene birkaç farklı emzik dene hangisini tutacağı belli olmaz en azından uyurken emzikle daha uzun uyur
Cosimaniehaus blackeagle sütünüzü çekemiyor olabilir. Benim bebeğim sütü çekemiyormuş ondan ağlıyormuş başlarda. Sağıp veriyordum emzirdikten sonra şırınga ile. Yenidoğanlar genelde açsa ağlıyorlar.
Happyka blackeagle emzik verin sürekli kucakta kalsın tam uyuyana kadar . Ben bebeğimle uzanıyordum yanında uyuyana kadar başına da giydiğim tişörtu yastık gibi koyuyordum rahat uyusun kokuyla diye
Kylr Sadece doymak için değil, size ihtiyacı olduğu için istiyordur belki. Emerek rahatlıyordur. İlk zamanlar saat tutmayın istedikçe verin diyorlar. Biliyorum çok zor oluyordur sizin için ama, geçici bir süreç olduğunu düşünün. Tadını çıkarmaya bakın
Happyka blackeagle 1 haftada alıştı. Emzik iyidir ya uyurken bile emiyor sonra atıp çıkarıyor kendisi. Karnı tokken veriyorum öylece uyuyor
blackeagle Happyka evet emzik ilk kızım hemen alıştı ama bu yok öğürüyor ağlıyor inşallah alışır zamanla