minimavi Hanımlar Avrupa yakasında eşlerin de doğuma alınabildiği hastane ve doğal doğum destekçisi hekim önerisi olan var mı?
Baharaydms1 minimavi özel mesigold sultan hastanesi Dr gül yaman hanıma giddbilsiniz tavsiye ederim eşin doğuma girmesi için ekstra ücret alınmıyor
Elfelf475 minimavi ben ikinci kez Medipol mega da yaptım ikisinde de nöbetçi saati ve dogumhane boş diye doktorum eşimi yanıma aldı. Hatta biz fotoğrafçı da tuttuk her ikisinde de fotoğraf çekimi bile yapıldı 🙃
Asli54 minimavi şimdi beylikdüzü kolan a gecti burcu betül kazdal Ama benim tavsiyem bence girmesin normal doğuma yani burcu hanım alıyor ama cok tevsiye etmem demişti istersen girer ama demişti
asli_13 Bht clinic, neslihan bahat ben başka doktora gidiyorum aynı hastanede ama neslihan hanım aşırı normla doğum yanlısı her şeyi yapar onun için odanızda doğum yapıyorsunuz zaten eşlerde her doğum şeklinde yanınızda oluyor ücreti karşılığında ama
minimavi Mylittlemoon Sare hanımla özel sağlık sigortası kapsamında doğum yapılabiliyor mu bilginiz var mı
Mylittlemoon minimavi muhtemelen sigortanizin kapsamina baglidir memorialda yapiyor dogumlari genelde orayi kapsiyorsa sigortaniz olur diye dusunuyorum ama cok da emin degilim sigortam olmadigi icin
minimavi Elfelf475 doktorunuz kimdi medipol megada ve genel olarak memnun kaldınız mı hastane şartları nasıl, size özel ebe desteği sağlanıyor mu doğum öncesi eğitim vs veriliyor mu
Elfelf475 minimavi minimavi benim burada ikinci doğumum ve ikisi de duygu Işıl gencerde oldu. Kendisinden başka doktorda zaten düşünemiyorum. Eğitim falan hepsi var. Doğum 5 saat sürdü benim sancısıyla falan 3 saati en az ebe basımdaydı. Eşim ilkinde tek başına bakıp yardım etmişti mesela ama bunda ebeler başımdan ayrılmadı, banyomu bile onlar yaptırdı. Eğitime giderseniz zaten daha çok ilgileniyorlar. Temizlik falan zaten iyiydi genel olarak. Doktorumun da en sevdiğim yanı mahremiyete çok önem veriyor. Üstünüz tamamen açık olmuyor mesela hemen örtü istiyor. Ebeler açık unutsa bile o unutturmuyor. Güleryüzlü ve düşünceli bir doktor. Eşimi de dogumhane müsait diye hemen kendisi çağırıyor babayı içeri alalım diye. Ben hatırlatmıyorum bile. Sadece o hastanede en pahalı doktorlardan birisi kendisi. Nerdeyse yarı fiyata doktor var. Bir de kapısında bazen bir saat sıra bekleyebiliyorsunuz
Elfelf475 Selenyildiz muayene 3800 tl normal doğum 45 bin tl diye biliyorum benim sigortam var o yüzden bet bilmiyorum hastaneyi arayınca da her doktorun fiyatını Söylüyorlar ama 🌸
Alpgmz Elfelf475 doğum fiyatı iyiymiş aslında bende Medipol mega ya gidiyorum doktorum Huriye Ayşe hanım muayene 4 bin sezeryan doğum 78 bin TL doktorumun normal doğumu da 51 bin
Elfelf475 Alpgmz ben doğum parasından emin değilim ama sigorta doğum teminatlı diye hiç sormadım burda birisi sanki bu fiyatları yazmıştı ama bu normal doğum sezaryen ne kadar bilmiyorum