Merhaba güzel annelerim hepinize umut olmak adına yazıyorum riskli serklajli 9 ay boyunca yattığım, hastanelerde 1 aya yakın kaldığım tedavi için şehir değiştirip aylarca akraba evinde kalmaya mahkum olduğum bir hamilelik süreci geçirdim 26.hafta da doğum başlamıştı durdurmak için çok uğraştılar ve mucizevi şekilde durdu yata yata 38+2 de planli sezaryen doğumum oldu bebeğim çok sağlıklı şükür şuan kucağımda hayal gibi gelen günleri yasamakla meşgulüm 18 gündür çünkü bütün doktorlar bana her türlü erken doğum olacağını 34 35 haftaların bile hayal olduğunu söyleyerek gözü yaşlı gönderdi kapısından uzun lafın kısası umudunuzu hiç kaybetmeyin, sezaryenim de çok konforlu çok rahat geçti hiç anlatıldığı gibi korkutucu bir durum yok ben 5.gun şehir değiştirdim kendi işimi gorebiliyodum çok şükür sürece güvenin mental olarak çok zor şeyler yaşadım ama bebegimi kucağıma aldığım an her şey silindi, benim gibi zorlu yollardan geçmiş geçmemiş yavrusunu kucağına almak için gün sayan tüm annelerime zamanında sağlıkla kavuşmalar diliyorum tüm kalbimle🌸🌸