aybuke__ Detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı ya da yaptırcak mısınız çevreniz de hiç olumsuz bir şey söylenip bebiş sağlıklı doğan var mı ya da tam tersi olan Ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmak konusunda 😮💨
Abilikardesli aybuke__ niye kararsızsın ki sonuçta kan alınmıyo idrar alınmıyor. Rutin kontrolüne nasıl gidiyosan ona da git.
umutluanneadayi aybuke__ yaptırdım en önemli şey detaylı bişey varsa erkenden öğrenip doğum sonrası ona göre önlem alınıyor yaptıramayan insanlara da karşıyım
Ozlmulpk aybuke__ ben yaptırdım bir sorun yok dediler ama bencede yaptırılması gereken birşey tabi herkese 20 30 dakika bakıyorlar bana 5 dakika baktılar ben anlamıyorum her kontrolümde de milletin uzun sürüyor benimkiler çok kısa bide o kadar para verip özele gidiyorum
Ayse3434ay aybuke__ yaptırdım 20 haftada yaptırılması gerektıgını düşünüyorum çünkü bazı hastalıkların anne karnında ameliyatı bıle var
aybuke__ Ozlmulpk normal kontrol de bile nerdeyse 10- 15dk bakıyor bizim doktorumuz detaylı çok hemen olmuş sizin
Ozlmulpk defnevedoruk ay bi anlasam sinir oluyorum gerçekten bide ben heyecanlanmıştım uzun süre bebeğimi izleyebilicem diye inanın 5 dakikayı geçmedi hüsran yani bu kontrolümde doktora söyliycem böyle bakıldı diye gerekirse birdaha baksınlar
Ozlmulpk aybuke__ bide ilk gebelik resmen bebeğime hasret kalıyorum normal kontroller bile çok kısa sürüyor özel ama ilgili falan değiller
Zeynepserra10 Ozlmulpk aynen yaa bende bugün gittim Bi heyecanla 15 dk sürdü sadece ayrıntılı üzüldüm ben de. Haftalardır bugünü bekliyordum bi baktım hemen bitti bişey anlamadım valla
aybuke__ Ozlmulpk benim ilk doktorum da hemen bakıp gönderiyordu ilk hamilelik çook heycanlı ama kalp atışını bile dinleyemiyorduk dediğiniz gibi hevesimiz kalmamıştı hemen doktor ve hastane değişimi yaptık şimdi çok memnunuz bence sizde değişin o kadar para ödüyoruz boşu boşuna
Ozlmulpk aybuke__ gittiğim hastanedeki bütün doktorlar böyle ilkini de bu yüzden değiştim ama yine aynı bide artık 28 haftalık oldum doktor değişimi yapmak istemiyorum mecburmuşum gibi artık maalesef 🥲