cerkes46 Pıhtılaşma için kan almışlardı bunun sonucu enabizda görünüyormu daha önce yaptırıp bilgisi olan varmı acaba
erikarpuz cerkes46 enabızda görünmeyebilir doktordan alman gerekiyor sonuca göre seni yönlendirir zaten ama tavsiyem tek bir doktorla kalma birkaç doktora daha danış
1tosbikannesi cerkes46 pıhtılaşma tahlilleri e nabızda görünür ama genetik baktırdıysanız genetik bölümünden almanız gerekiyor
endlesslove1 1tosbikannesi genetikdeki sekreterliğe gitsem verir mi çıktısını e nabızda rapor olarak mı gözüküyor çıkınca
visnelicheescake endlesslove1 e nabizda rapor olarak gözükmüyor cabim SMS olarak bildirim geliyor size hastaneye gidip o bölümden alıyorsunuz size yardımcı oluyorlar sonuçlar ile de direk doktora geçiyorsunuz
1tosbikannesi endlesslove1 genetikteki doktor veriyor sonuçları sadece sistemde sadece sonuçları onlar görüyor
endlesslove1 1tosbikannesi sonuç çıktığını sadece hastaneden mesaj gelince mi öğreniyoruz bazı yerlerde mesaj gelmemiş de ondan sordum
1tosbikannesi endlesslove1 bana telefon numarası vermişlerdi hastaneden laboratuvarın orayı arayıp öğrenmiştim sonucun çıktığını bir de sms gelmişti sonrasında