Tugcerkisi Kızlar 11 haftalık ve 16 haftalıkken kız dendi detaylı ultrasonda erkek dendi böyle bişe başına gelen var mı sonucu ne oldu
Eceunverkanra Tugcerkisi Merhaba, detayli ultrasonda butun organlarini tek tek inceledikleri icin yanilma payi cok azdir. Detaylida erkek dedilerse erkektir cok yuksek ihtimalle, saglikla gelsin🌼
Mey58 Tugcerkisi 11 hafta gibi küçük haftalarda yanılma payı daha yüksek ileri ki haftalarda hele ki detaylı ultrasonda yanılma payı olmaz diye düşünüyorum erkek demişse pipiyi direk görmüş demekki değişme ihtimali yok
Tugcerkisi Gulcan0643 11 haftada küçük olduğu için ihtimal verdiler 16. Haftada gördüm dedi doktor ama ben görmedim
Gulcan0643 Tugcerkisi 16. Haftada bizede bacak arasını gösterdi boş dedi bizde gördük boş olduğunu bu tarz olaylar görünce acaba değişirmi diye bir tedirginlik yaşıyor insan 😊
SunaKzl Tugcerkisi bırncı hamılelıgım de detaylıya kadar erkek dedı detaylıda kız olduğunu öğrendim hatta o gün başka doktora gıttım özele oradakı doktor bu barız kız nasıl erkek demiş devlet dedi
ceyceyakc SunaKzl size peki hiç bacak arasını göstermediler mi 20. haftaya kadar nasıl erkek sandılar acaba ya
Parinas Tugcerkisi detaylının değişme ihtimali yok bence direkt cinsel organı görüyor çünkü gelişmiş halde
SunaKzl ceyceyakc devlete gıdıyorsanız detaylıya kadar guvenmeyın özel e gıdıyorsanız detaylıdan önce kesınlık verıyorlar yanı gıttıgınız yerle alakalı çünkü ozelın ultrasonları daha ıyı net gözüküyor
Happyka Tugcerkisi çekinmeyin isteyin o kadar para veriyoruz mesela. Genelde kordonla karıştırıyorlar pipiyi doktorlar .
ceyceyakc Tugcerkisi bana da 12de kız 16 de erkek dedi doktor bacak arasını bile gösterdi ama inanamıyorum hala detaylıyı bekliyorum. detaylıya bakan perinatoloji doktorları işinin uzmanları onların dediği değişmiyor genelde
Tugcerkisi ceyceyakc bence sizinki de erkektir o zaman çünkü diyorlar pipi 15 haftadan sonra belli oluyor yinede sağlıklı olsun ama böyle kararsız kalmak kötü