Sedaaltintas41 Kocaeli sehir hastanesinde hangi doktor ilgili acaba hangisine gitsem sanki dovecekler gibi insanı azarliyorlar
Busra2110 Sedaaltintas41 nazan Karadeniz ben kendisinden çok memnunum Mustafa göktan ı övdüler bir de ona randevu aldım haftaya gideceğim doğumda da şans işi zaten
panikprenses Sedaaltintas41 yakin misin bilmiyorum canim ama derince arastirmada tugba diye bi kadin doktor var herkes cok memnun ama sacmaligin daniskasi dogum yok maalesef takibini derincede dogumu sehir hastanesinde yapabilirsin icine sinerse tabii
Sedaaltintas41 panikprenses uzak ben karte de oturuyorum otobüsle gidip geliyorum bazen ama sehir hastanesinden hiç memnun kalmadım önceden alikahya vardı çok güzeldi 3 oğlumu da alikahya da doğurmuştum
Sedaaltintas41 Busra2110 bende bugün dediğiniz mustafa beye aldım martin 3 bakalim o nasıl birisi . 5 tane doktor değiştirdim
Yel-z Sedaaltintas41 Burçin Öğretmenler Yılmaz, Emine Bihter Gündoğdu, Ayşe Seda daryal balcı çok ilgililer tavsiye ederim
NoName_ Sedaaltintas41 aynı güne burçin öğretmenler yılmaza randevu aldım 2.defa gideceğim ilkinde memnun kaldım,ondan önce emine bihter gündoğduya gittim ondan da memnun kaldım 😊
ipos Kbrayllmz ben arzu yavuz’un aldığını görmüştüm bir de emün değilim ama emre bey de alıyor sanırım