acemii_anne Merhabalar dostlar 😊 doktorum ikiz gebelik olduğu için fetal test önerdi. Ankarada yakın zamanda fetal test yaptırdınız mı ? Nerede yaptırdınız ve fiyat neydi ?
Aysegulanne83 acemii_anne merhabaaa Ben ankarada yaptırdım. GENOKS genetik hastalıklar ismi. 12000 tl idi fiyatı.
Didemnil35 acemii_anne merhaba ben Eskişehir osmangazi devlet hastanesinde yaptırdım 1 ay sonunda çıktı test ama aşırı kapsamlı ve detaylıydı
Melikeberenkutuk acemii_anne merhaba ben Ankara’da doktor önerisiyle eurofins firmasında yaptırdım. Doktorum önerdi bi iletişim numarası verdiler evden gelip kan aldılar. Fransa’ya gönderildi 1 hafta oldu sonuç çıkmadı henüz. Ücret 395€
Sdg9 acemii_anne Merhabalar ben de Eurofins firmasında yaptırdım. 385 Euroydu fiyatı. 5. Gün çıktı sonuçlar.
acemii_anne Aysegulanne83 doktorum da bana genoksu önerdi. Doktorumun anlaşması varmış 10.000e düşüyor. Daha uygun biyer var mı onu merak ediyorum bende. Bide kaç günde çıktı acaba test
Aysegulanne83 acemii_anne benim bildiğim başka bir yer yok. 1 hafta içerisinde çıkıyor. Sonuç çıkınca ararlar diye bekledim ama aramamışlardı. Siz arayıp bilgi alabilirsiniz.