-sum- 30 haftalık bebek hareketlerini Vajinada hissetmek çok aşağıda hissetmek normal mi ? Kızlar 3 gündür böyle aşağım kımıl kımıl normal mi bu haftalarda bazen olur mu bişey diyin
Parilti007 -sum- ben de bazen öyle hissediyorum erken doğum riskin yok dedi doktor arada döndükçe olurmuş 31deyiz şimdi
Melike1001 -sum- bende 30+3 üm vajinada hissediyorum ara ara ama erken doğum riskimiz olduğu için normal dedi doktorum
Hmdylvc Ben çoğu haftalarda hep oralarda hisettim, doktora sormustum normal demişti. Daha yeni yeni yan taraflarında hissediyorum. Bebeğim pozisyonundan kaynaklı sanırım. Ben de 31 deyim şuan.
-sum- Hmdylvc yaa canım bu 3 günden önce hep göbek deliğimin oralardaydi yukaridaydi. Şimdi böyle çok huylaniyorum korktum ayağa kalkmaya korkuyorum çıkıvercek gibi Allah korusun ilk defa böyle oluyor.. normal mi k zanan ne zaman çıkar acaba geri yada ters döner
-sum- Parilti007 Allah korusun çıkıvercek gibi hissettiriyor ama bu şekilde.. 3 gündür böyle öncesinde göbek deliğimin oralara vuruyordu hep. Ayağa kalkmaya korkuyor insan böyle de içim kiyiliyo tuhaf hissediyorum o asagiyi dürttükce bide arttı hareketi. Tekrar döner mi acasb yukari dogru
-sum- Melike1001 benimde 30+2 bugün 3 gündür böyle sizin ne zaman başladı? Ne zaman düzelir acwba yukarı dönsün ya korkuyorum boyle
Parilti007 -sum- benimkilerin ikisi de baş aşağıydı, şimdi biri dönmüş diğeri hala aynı. İkisi de baş aşağı durunca inanılmaz ağrım oluyor ordan anlıyorum ben
-sum- Parilti007 şuan ayakları aşağıda diye böyle hissediyorumdur demi ? Yaa ikiz mi kafalari aşağıda olunca mi ağır geliyor size acaba 2 tane diye
Parilti007 -sum- büyük ihtimalle pozisyonlarından kaynaklıdır yine doktorunuza da danışın. Evet ikisi birden baş aşağı olunca kasık ağrısından yürümeyi bırak oturamıyorum bile 🥲 şimdi biri dönünce rahatladım 😂
-sum- Parilti007 yani elleriyle bu kadar aşağımi kurcalayip bu derece rahatsız edebileceğini sanmıyorum 😅 ayaklar bence aşağımda ama.. yarindan sonra randevum var gidince sorucam da panik yaptım böyle durmadikca aşağıda kımıl kımıl hissettikce
Parilti007 -sum- yapıyorlar yapıyorlar başı yukarda olan da öyle bir kurcalıyor ki yukarıyı😂 sağlıkla gelsinler de biz çekeriz her türlü 🌸