2prensesannesiiii Edizhr yani 2 kızıma da 11 haftada tahmin yapıldı kız dedi dr hiç değişmedi öyle gitti 🥰
GirlandBoy_Mom Edizhr ama özele hiç gitmedim kızımda devlette geç söylüyor zaten ki kızımda hep kendini sakladı
GirlandBoy_Mom Edizhr kaçıncı haftada öğrendin canım bide kız bebek olunca aldırma olayları falan oluyomuş devlet ondan geç söylüyormuş diye duydum
Sara_bebek GirlandBoy_Mom ben Azerbaycanliyim burda da oyle yeni kural cikmiş kurtajlarin onune gecmek icin 16 haftadan once cinsiyet soylemiyor doktorlar ozelde hastahanelerde 15 haftadan once soylemiyor
Sara_bebek Edizhr siz daha erken ogrenmek istiyorsunuz galiba 😀 ultrason fotografi varsa atin tahmin edeyim tahminlerimin cogu dogru cikiyor
Edizhr Sara_bebek kız ben 7 haftalık gittim Dr boş gebelik dedi sonra tam kalkacakken farketti kalp atışını dinletti ultrason kağıdı bile vermedi daha belli değil diye özelde 😔ama olsa emin ol atardim😂😂
GirlandBoy_Mom Sara_bebek doğrudur canım burda da duydum ondan geç söylüyorlarmış ama özel söylüyor tabi
SunaKzl Edizhr 16+5 de ogrendım net olsun diye geç gıttım doktor dedi 13 de de gelsen kız derdım dedi kesın bellı dedi😂
Parinas Edizhr oğlumu 11+3 kızımı 11+2 de öğrendim. Ama bunda 11de gittim yine özele yorum daha yapmadı. 13 de tekrar gidicem göreceğini umuyorum cihazları iyi sonuçta daha net konuşabilirler devlete göre
Eesraaa34 Edizhr 11-12 haftalık falandım yüksek ihtimalle kız demişti 18 haftalık falanken devlete gittim oda kız dedi bacak arasını gösterdi boştu sonra 22’de detaylıya girdim oda kız dedi. Diğer kontrolümde bacakları kapalıydı göstermedi daha 😀