Meltemanneolsun Edizhr benimki de duruş yönünden tahmin etti seninki biraz sağda mi duruyor ne dedi güldü ben kız istiyordum anaaa dedim erkek yani hayırlısı canım sabırlı olmak gerekiyor işte de heyecandan olamıyoruz 🥹😁
Edizhr Meltemanneolsun kız bana da sağdan baktı hatta boş gebelik dedi en son masadan kalkacakken birsz daha sağa kaydı öyle burda birşey var dedi kalp atışını dinledi hemen 7 haftalikti işte ultrason bile vermedi belli olmuyor diye 8+4 bekle ki zman geçsin 😔
Edizhr gizzzy35 benim Dr 7 haftalık gittim bebeği göremedi boş gebelik falan dedi sonradan artık masadan kalkacakken fark etti ultrason kağıdı bile vermedi belli olmuyo diye bakalm cinsiyeti ne diyecek
Meltemanneolsun Edizhr daha 8+4 mussun kız sen de bekle biraz 😂 o haftada nasi belli olsun . Rahmin içinde sağa doğru oluyor görünce anlarlar. Azıcık sabret 😂😂
Edizhr Meltemanneolsun ediyom sabır ediyom 😂😂işte 11 haftalıkken tekrar kontrol inşallah hayırlı haberlerle gelirim yine 🤭
EsmanurTorun Edizhr 11 de kız dendi 14 de farklı bir doktorla görüştüm o da kız dedi 16 da dün erkek olduğunu öğrendik büyüük bi şok geçirdik 😅 hemen bir şey alma ben aldıklarımın değişimiyle uğraşıcam birde 😅
Edizhr EsmanurTorun aaaa 😬😬 2 doktordan da kız diye duyunca insan inanır tâbi ister istemez ben daha 8+4 ama merak ettim işte 11 haftalıkken gidecem tekrar bir hafta daha bekliyim dedim kendimce belki cinsiyeti de soyler
EsmanurTorun Edizhr kesinlikle 16 -18. Haftalar netlik verir beklemelisin dışarıdaki insanlarda senin kızın olacak diyip durdu ismi bile neredeyse netti 😅 senin içinde erken sağlıklı olması yeterli 🤍
1234G İlkinde 16. Haftamda öğrendim kızdı. Şimdi ikinciye hamileyim 13.haftamda gittim söylemedi 17 de gideceğim net olsun
2prensesannesiiii Edizhr yani 2 kızıma da 11 haftada tahmin yapıldı kız dedi dr hiç değişmedi öyle gitti 🥰
Sara_bebek Edizhr siz daha erken ogrenmek istiyorsunuz galiba 😀 ultrason fotografi varsa atin tahmin edeyim tahminlerimin cogu dogru cikiyor