Serrasmsk mrvksen o zaman korkma ben burda araştırdım bunu sonradan öğrenen kişiler sorun yaşamış hep baştan beri bilip ilaç kullananlar yaşamamış
Serrasmsk mrvksen hayır hastalık için plaquenil kullanıyorum ama bebek zarar görmüyor coraspin kullanınca
mrvksen Serrasmsk plaquenil banada verdiler Ama gebelik başında doktor bana bıraktırdı kadın doğumcu bidahada içmedim sen gebelikte içtinmi hala içiyormusun
Serrasmsk mrvksen evet 12. Haftada başladım hala da içiyorum daha bu hafta konuştum doktorlar devam et dedi farklı doktorlarla da görüştüm bebeğe zararı yok dedi hepsi
mrvksen Serrasmsk sizde lupus olduğu için sanırım devam ettirdiler ne zamandır vardı çok geçmiş olsun
Serrasmsk mrvksen 2024 ocak ayından beri vardı hatta bana başta kanser verem dediler ameliyat olup parça bile aldırdım ama aylarca sonuç alamadım gebeliğin 2. Ayında öğrendim doğru doktor yönlendirmesi ile bu 15 16 doktor etti tabi
mrvksen Soniko kadın doğum doktorumu istedş bu şekilde sadece tek pozitif içinmi verdiler kaç haftalık hamilesin
Soniko mrvksen kadın doğum doktoru ilaçları verdi, 26 haftalık gebeyim. Sadece ana pozitif değildi, LA değerlerine bakıldı. Onlar da pozitifti. Antifosfolipid sendromu şüphesiyle verdiler.
Serrasmsk mrvksen hematoloji ve kadın doğum ikisi ile de görüştüm birde ana yı ozel laboratuvar da veriyorum ordan hangi derece olduğunu görebiliyoruz düşük olduğu için perinatolojiye gitmiyorum ama yüksek olsaydı gidecektim
mrvksen Soniko sizin durum farklıymış bende tek ana pozitifti kaç ay önce şimdi 24 haftalığım bidaha baktırmadım gebelik başından beri corospirin içiyorum o kadar inş sağlıkla kucağımıza alırız ne kankm yükseliyor ne idrar yolu enfeksiyonu geçiyor birde hareketleri nasıl şuan ben bazen normal hissederken bazen çok az hissediyorum her gün aynı değil ve düzensiz
Serrasmsk mrvksen zayıf pozitif ince benekli yazıyor hamile olmasan ilaç vermem dedi doktor ama bebek etkilenmesin diye