Talentedmom Fatmanurrxx bekleyin muhtemelen negatif çıkar 2 tanenkesin net çizgi olursa o zaman kan vermek daha uygun olacaktır
Kartanesi-24 Talentedmom hayır tabikide idrarda çıkan test hayli hayli kanda çıkar önce kanda belli olur zaten yanlış bilgi veriyorsunuz
Kartanesi-24 Talentedmom hanımefendi bu imkansız araştırın lütfen o idrar testi hatalıdır kan ilk baş yükselmeye başlar ve idrar testi doğru ise orada pozitif çıkan kanda kesin pozitiftir eğer idrar pozitif kan negatif çıkıyorsa idrar testi hatalıdır kesinlikle yanlış bilgi veriyorsunuz
Mrsz Kartanesi-24 ben de dediğiniz gibi biliyorum .bhcg hormonu en son idrara karışıyor idrarda çıkan şey zaten kanda bayağı yükseldiği manasına gelir.
Kartanesi-24 Mrsz evet kesinlikle öyle en başta kana karışıyor beta HCG hormonu ve idrarda yalancı pozitif vermediyse test, kanda da kesin olarak pozitif çıkar
Peri_Omer Fatmanurrxx hamilelik ilk kanda çikar .. test gostermiş kanda yoksa muhtemelen yoktur canim
M00000 @Fatmanurrxx adetime 7 gün kala pazar günü 39.1 çıktı benim erken gebelik testtede cumartesi silik ama görünen çizgi vardı
DuruDefne_mommy Fatmanurrxx freely marka benimde adete 9 gün var prodoctor siparişi verdim o kesin sonuç veriyormuş
Fatmanurrxx DuruDefne_mommy bende şaşırdım emindim kasıklarım da ağrı midem bulantım vardı teste de çzgiyi görünce ama hayal kırıklığı oldu 😔
DuruDefne_mommy Fatmanurrxx bence tekrar kan vermelisiniz sizi umutlandırmak istemem ama ben sizden çok emindim bir çok yalancı pozitif gördüm ama bu o değil