busebasaran06 Arkadaşlar merhaba, Bilkent şehir hastanesinde gebelik takibi ve doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirse ve doktor ismi verebilirse çok memnun olurum.
tbmn busebasaran06 Necati bey çok iyi ve bilgili çok yoğun ama. Doğum içinde yatışım yapıldı bugün ikinci doğumum olacak
Rumeysahnm busebasaran06 canım ben her defasında Özlem gündüz e randevu alıyorum enerjisi falan çok güzel ve güleryüzlü hatta parti yapacaksan kâğıda yazayım cinsiyeti dedi çok ilgili
mmmm06 tbmn merhaba hayırlı olsun dogum hakkinda bilhi verir misiniz ? Dogumhane nasildi temizmiydi . Dogumunuza kim girdi doktorun kendisi mi ? Sancı anında yanınızda kim vardı eşiniz yanınaza girebildi mi yoksa tek miydiniz . Dogumdan so ra odalar tek kisilik mi cift kisiilik mi .? Birde sanci odasiyla dogum odasi ayni mi acaba ?
tbmn mmmm06 merhaba teşekkür ederim.. Genel olarak hijyenik ve temizdi ikinci doğumum oldu. İlk doğumum pandemiye denk gelmişti. Bunda suyum geldi sancı odasında yani doğum odası olarak geçiyor tek başımaydım eşimle birlikte doğum yapana kadar eşim yanımdaydı doğum esnasında çıkardılar eşimi. Doğumdan sonra oda çift kişilikti pandemi de tek kişilikti oda. Eşim refakatçi olarak durdu sancı odasında. Çift kişilik odada refakatçi bayan olması gerekiyor