Betamom AnayimBenAna_ açıkcası bende almayacaktım ama görümcem battaniyesiyle tam takımıyla benim çok hoşuma gidiypr zaten annem alacak sen begeniyorsan al bosver parasını dedi. Bi an mantıklı geldi😅 sanki birbütün içinde olması güzel ama ilk girişte kaç parça verilecek onu bilmiyorum. Yengem pislenir bene sonra verin dedi ama bilemedim
AnayimBenAna_ Betamom evet orda pislenebilir bende o yüzden iki tulum takımı almak zorunda kaldım hemşireye vereceğim takımda yine süslü bişey olsun istiyorum onuda bulamadım istediğim gibi bişey daha
Betamom AnayimBenAna_ bunu tekrar düşüneyim bakalım bende. Başka takım versek sonra ne zaman değiştiririz ki ayy bilemeeim yav
Kbr777 Hellobeybii yaaa şu kenarları pembeli olan krem takım mı ? Aynısı başıma geldi ya herkesin göbeğini ne güzel örtmüş alt kapri üst crop oldu resmen bende 30 da yıkamıştım
Refiakarakas Kbr777 evet oooo 🥲 bende de aynısı oldu büyük hayal kırıklığı. Hamile takımı diye aldığım pijamada göbeğim görünüyor şaka gibi 😅
Hellobeybii Kbr777 aynen o takım😃 L beden almıştım yıkamadan önce denedim valla uzun güzeldi ben de 30 da kısa programda yıkadm😃 ilk yıkamada gitti. Keşke 2xl alsaydm da küçülünce L olsaydı
Refiakarakas Betamom “Punch Passion” diye bir siteden aldım, trendyolda da satışları mevcut (elbette ki bir tık daha yüksek). Kaç kez değişiklik ve ekleme yapmama rağmen o kadar güzel ilgilendiler ki sonuç tam gönlüme göre oldu