Guneyinannesi1 Erken gebelik Nimo marka ve 5 dk içerisinde belirdi Kaset test Miratech marka pembelik gitmemişken çektim anında çıktı diğeri de aynı testin yarım saat sonrası yorumlar mısınız ? Yalancı pozitif olabilir mi ? İkisini de ard arda yaptım …Adetime yarınla birlikte 4 gün var …
mucizemom8 Guneyinannesi1 miratech yalancı pozitif vermez ben onunla öğrenmiştim gebeliğimi inşallah güzel sonuçlar alırsın 😇
Guneyinannesi1 Mervekaram22 aşkım araba yok ya nasıl vercem bende bilmiyorum sağlıkocağına giderim aslında sabah ama 10 a kadar kan alıyor ve dolmuşla gitmem gerekiyor 3 yaşında oğlum var sabah 11 den önce kalkmıyor kalksa da sürükleyip götürmek istemiyorum
Mervekaram22 Guneyinannesi1 zor ya sağlık ocağı yakınsa bir şekilde yapabilirsin akraba eş dost yok mu oğlunu emanet edeceğin
Guneyinannesi1 Mervekaram22 kayınvalidem de dolmuş mesafesinde o yüzden aynı şeye denk geliyor . Onun harici kimseye bırakmam oğlumu ki durmaz zaten
ErsBegAs Guneyinannesi1 ama beta takibinin mutlaka yapılması gerek Allah korusun kimyasal veya dış gebelikse sizi de etkiler 🥲