Talentedmom seyma0661 ben de hep sağda hissediyorum hareketleri sanki orda ara ara ağrı oluyor ultrasonda kafasını solda ayaklarını sağda gördüm
hayalperest2310 Mineee5656 cinsiyetle alakası yok herhalde ya benim ilk hamileliğimde de sağ taraf daha yoğunluktu büyüdükçe sol kızdı
Cicek_bahcesi Mineee5656 benim ilk oğlum sağdaydı ikinciye hamileyim oda solda erkek dedi doktor hiç alakası yok sağ da ve solda olmasından
Anonymouse Gebeliğimin başından beri solda hissediyorum, şimdi de hareketlerini solda hissediyorum ve cinsiyetimiz erkek 😅
Elifimsib Mineee5656 en başından beri solda ağrılarım oluyordu kese daha sola yakındı falan herkes erkek dedi. Şimdide hareketlerini hep solda hissediyorum ama kızımız oluyor 🌸 doğruluk payı yok bunların yani %50 ihtimal tutuyor işte bi de bebeğin kese içindeki yerine göre de yorumluyorlar ona göre de herkes erkek demişti ama kızım şaşırttı bizi😂
seyma0661 Talentedmom aa evet erken 🥰 14.haftada devlete gitmiştim aslında ben bacak arasını gördüm ama doktor söylemedi 16.haftada özeldeki doktorum söylemişti değişmedi
Elifimsib Talentedmom 26. Haftadayız en son geçen hafta gittiğimde kafası yukarıda soldaydı poposu tam aşağıda ayaklarını da sola doğru kıvırmıştı soldan pıt pıt vuruyor sürekli 🥹 bazen yer değiştiriyor ama yine de solda takılıyor sol tarafta sürekli toplanıyor karnımın sol tarafı şişiyor yamuluyor falan