seyma0661 Mineee5656 doğruluk payı var mı bilmiyorum ama ultrasonda baştan beri hep sağ taraftan doktorum bakıyordu. Bende ilk hareketlerini sağımda hissettim şimdi de hep sağda takılıyor cinsiyetimiz kız 😂 sağcı olacak heralde 🤣
obiranne3 Mineee5656 bende hep solumda hissediyorum daha öğrenmedim cinsiyetni ay sonunda öğrenicem merak ettim
Burcumeydan seyma0661 ahahahah bizimkisi de sağda takılıyor her kontrolde doktor söylüyor😂 ama cinsiyetimiz erkek🥹🧿sanırım bu sağ sol olayı yanıltıcı olabiliyor ahahahahah💖
Mineee5656 seyma0661 utrasyona göre doktor Bna da hep sağ tarafa bakıyor ama karnım da sol tarafta sertlik var bebek sol tarafta karnımda biz daha cinsiyeti öğrenmedik.
elif13sena @Mineee5656 benim de ilk hamileliğimde bebeğim hep sağda ydi şu an da hamile yim 13 haftalık yeni oldu bu sefer de sol kasık ağrısı çok oluyor bu sefer de bebek sol da ama cinsiyet i daha bilmiyorum ilk bebeğim kız di
Mineee5656 Ronza bende internetten bakıyorum sol kız diyor sağ erkek diyor ama burdaki arkadaşlar farklı konuşuyor bilemedim.
BuseUnyy Soldaysa Kız sağdaysa erkek diyorlar ama buna çok aldırış etmeyin kızlar çünkü benimde bebeğim sağda göründü ilk ultrasonda bizde erkekdir diyordur ama kız 💕 17.haftamdayım
Mineee5656 Sevinc44 sağlıklı gelsin bende Şuan solda hissediyorum karnıma yavaşsa dokunduğum zaman bi sertlik hissediyorum sanırım bebek sol tarafta kalıyor hep sol kasıklarım ağrıyor ama cinsiyeti daha öğrenmedik