angeldamon Prego panama park yatağı çok beğendim odama da çok uyuyor gold rose detayları rengi şıklığı sallanma özelliği dönencesiyle herhangi bir eksiği yok tek eksiği ki aslında benim için çok önemliydi anne yanına bitişik olmuyor. Prego elips plus var ona alternatif olarak beğendiğim onda açılıyor ama tabi görüntüsü onun gibi değil sadece diğer marka ve modeller arasından em beğendiğim olabilir dediğim o model var. Şimdi bide şöyle bşr durum var benşm yatağım çok alçak ve o yatak yüksekte kalıyor benimkine göre. Benimmyatapım standart baza değil baza özelliği yok ve alçak bir karyola. Yani her halükarda tam aynı hizada bitişmeyecek. Birkaç yakınımla görüştüm onlarda zaten bebek dört aylıkken bile hareketlenmeye dönmeye başlıyor o özelliği iptal ediyorsun kullanmaya çekiniyorsun bebeğe bişey olur diye bence çokta elzem değil diyenler oldu. Deneyim olanların yorumlarını alabilir miyim merak ediyorum bu anne yanı özelliğinin vazgeçilmez yanları var mıdır nelerdir? Hangi yanlarından dolayı tercih edilmesi elzemdir? Görsellerinş ekleyeyim her iki modelin
seyma0661 angeldamon ben özellikle anne yanı olanı seçtim sezeryan vs olursam dikişlerden dolayı eğilip kalkamam bebeği almam zor olur diye böyle bi seçim yaptım
Edafmo angeldamon yani anne yani olması tabii ki artı yön fakat benim ilk doğumumda pek maddi gücüm yoktu ucuzlarından anne yanı olmayan bi park yatak almıştım gayet işimi gördü açıkçası çok elzem değil ama olması pratik
Melissso angeldamon ablam kullanmıştı açılabilir olanından. Yatağıyla aynı boyda olmadığı için(içine ek olarak yatak koyduğu halde) çocuk sürekli ablama doğru kayıyormuş mesela. Bir de ben elim kolum çarpar diye çok korktum açılmayandan aldım. İnşallah pişman olmam
umrumdadegil angeldamon benimki anne yanı oluyor ama hiç anne yanı yapıp kullanmadım eksikliğini hissetmedim yatağımın yanında yer olsa belki kullanır mıydım bilmiyorum ama tercih etmesen de olur bence
angeldamon seyma0661 Anladım evet mantıklı ama yatağınızla aynı hizada mıydı birde kaç ay kullandınız o özelliği
angeldamon Edafmo Hmm yokluğunda dezavantajını yaşamadınız yani anladığım kadarıyla olması artı olmaması eksi değil gibi
seyma0661 angeldamon Mart ayında nasipse kullanmaya başlicam 🥹 yatağımla hemen hemen aynı hizada içine ekstra yatak aldığım için yükseldi tam oldu. dönme hareketlerine başlayana kadar kullanılır diye tahmin ediyorum eltim öyle deneyimlemişti
dmlyksl angeldamon sadece yatak yani diye düşünme bence bebek büyüdükçe kademeli assa indirmek gerekiyor ki sarkip aşşa atlamasın bide uzun süre kucakta uyutmaya çalıştığın dönemlerde belin kalçanın tutulacak ve egilemiceksin yatağa o zaman ise yarıyor o anne yani özelliği asıl deneyimledigjm için bu yönünü söylüyorum benim için sorun yoj dersen böyle al tabi içinde kalmasin
Nilozof Bugün Instagram’da görmüştüm tesadüfen ☺️ İlk zamanlar karnınız acıdığı için eğilip bebeği almak koymak zor oluyormuş. Destekçiniz varsa kullanılabilir belki. Sadece geceleri sizin almanız gerekir ✨
angeldamon Nilozof Buda sanırım sezeryanda geçerlidir sadece öyle tahmin ediyorum gerçi benim nasıl olacağı belli değil Allah bilir de umarım sezeryan olsa da çok zorlanmam aslında destekçim var ama tabi her daim olmaz
angeldamon umrumdadegil Sanırım bende biraz böyle düşünmeye başladım artık genel yorumlar çevremde de hep bu tarzdaydı
Pera-k angeldamon benimki anne yanı. Sezaryen oldum. Başta normal kapalı Beşik gibi kullandım sonra bebeği ordan alıp koymak zor diye açtım bitişik kullandım. Sezaryen olmasaydı çok gerekli miydi bilmiyorum. Sadece ağrım acım olduğu için alırken rahatlık sağladı bana.
Zeynikii angeldamon bende bu modelin aynısını aldım gerçekten çok hoşuma gitti diğer park yataklara göre de daha dayanıklı. Anne yanı olmaması bence hiç önemli değil hatta doktorum geceleri kalkıp bebeği almanız daha sağlıklı uyku hali ile biraz riskli olabiliyor demişti doktorum uykunuzun açılmasında fayda var yani.
angeldamon Zeynikii Evet annemde böyle bir yorum yaptı aslında uykun biraz açılsın diğer türlü sıkıntılı demişti doğru bir yaklaşım , siz memnunsunuz demi nasıl yatak ? :)
Zeynikii angeldamon ben henüz kullanmaya başlamadım nasipse doğumum 6 martta ama kurduk beşiği hem duruşu çok güzel hemde kaliteli gerçekten içine de konforlu bir yatak aldım kullanmak iiçin sabırsızlanıyorum 🥰 ama dediğim gibi anne yanı hakkında doktorum öyle söyleyince kafama da takılmıştı bilerek tercih etmedim yatağı yüksek alırsanız eğilip kalkma gibi bir probleminiz olmaz zaten bu yatağın da iki kademesi var yüksekliği çok ideal bence
angeldamon Zeynikii Anladım içimi rahatlattınız valla :) hangi yatağı tercih ettiniz acaba? henüz yatak araştırmadım ben
zynpknt angeldamon ben anne yanını yenidoğandan ziyade en alt kademe için tercih ettim çünkü çocuk 1-1.5 yaşında da olsa bazen eğilip koymak zorunda kalıyosunuz veya 7-8 aylıkken dikilmeye başlayınca alt kademeye indiriyosunuz ama yine de siz koyup alıyorsunuz ve benim boyum 155 😂 çocuğu koyarken içine düşmiyim diye anne yanını açıp koyunca geri kaldırırım diye tercih ettim 😂
angeldamon zynpknt Ahhaha bişey olmazdı ya içine düşeceğini sanmıyorum türkiye ortalaması kaç sanki hepimiz kısayız 😂 ama seninkide başka bir bakış açısı olabilir yani bak birsürü farklı tercih sebebi çıkıyor burda demek :))
Granit Bende Panama aldım . Özelliklerini araştırarak aldım biraz da estetik duruşu hoşuma gitti. Yatağıma uygun anne yanı olmayacağı için ve gece kendim kalkıp ilgilenmek istediğim için aldım. Yani sizin kullanım açısından rahatınıza hangisi gelirse onu alın .
angeldamon Granit Hayırlı olsun şimdiden 🌺 evet gerçekten görüntüsü çok güzel diğer tüm özellikleride çok güzel tek eksiği bu buda biraz sanırım kime göre neye göre bir durum ben alıcam sanırım