Meliss0619 Kızlar merhaba bebeğim 50 günlük ilk 6 gün solunum sıkıntısı yüzünden küvezde kaldı sütüm yetmediği için dr. Devam sütü kullanamamış söyledi hipp marka kullanıyorum ama kabız sorunu yaşıyoruz son 1 haftadır. Bebelac kullanan var mı
Imasleeper Meliss0619 bebelac daha kötü hipp organik combiotic e geçin bir de o daha iyi uygular mısınız bilmem ama ben mamanın içine bir damla zeytinyağı damlatıp kaşıkla karıştırıp biberonda veriyordum kızıma Çok ağrısı varsa kaka konusunda bioagia da iyi gelir bağırsak hareketlerinde yardımcı oluyor o gaz damlasından ziyade
nur233 Meliss0619 ben aptamil kullanıyordum tüm mamaları nerdeyse ilk çocuğumda denedim hepsi gaz yapmıştı aptamil iyi gelmişti en son 🥲
PapatiA Meliss0619 hipp combiyotik kullandım hiç kabızlık yaşamadım nadiren içine bi iki damla zeytin yağı koyuyordum
Meliss0619 Imasleeper canım bugün bende aynı şekilde yaptım zeytiğa damlattım 1 damak ama etkisi olmadı 😥
Meliss0619 nur233 bende yarın başka bi marka alıcam ama karar veremedim araştırıyorum hepsi gaz ve kabız yapıyormuş sanırım
OzgeArn Golden goat tek geçerim hem keçi sütlü hemde anne sütüne en yakın bebek maması ben oğluma kullanmıştım çok memnun kaldım
Kubra6694 Meliss0619 Doktorumuz Aptamil Conformili önerdi sindirimi daha rahattı ekstra yanında birde probiyotikli gaz damlası kullandık ondan sonra bebeğim rahatladı şu an 3,5 aylık olduk ve normal Aptamil e döndüm geliştiği için artık sindirimi güzel
Kubra6694 Meliss0619 Golden goatta kullandım ama gaz çıkaran çocuğun bu sefer gazıda çıkaramadı ağır geldi sanırım sonra geri Aptamile döndüm.
Meliss0619 Sanırım bende deneye deneye iyi gelen mamayı bulucam🥹 tecrübeleriniz için çok teşekkür ederim 🩷