Dlnmscc Kızlar bugun test verdim 8 haftalıgım e nabızda görünce şok oldum bunlar nedir lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim bi sorun varmı bunlarda
1tosbikannesi Dlnmscc igg nin pozitif olması o hastalığa bağışık olduğunuz anlamına geliyor korkulacak birşey yok 🌸
Dlnmscc 1tosbikannesi çok şükür ıgg pozitif ise bebeği almışlar falan kadınlar kulubunde oyle yazıyordu cok korktum
Rmysacv Bende de aynı çıkmıştı doktor ne zaman geçirdiğime dair kan aldı önceden geçirmişte olsan pozitif çıkıyor korkma
Lavinyam06 Igg daha önce geçirilmiş bağışıklık kazanılmış demek ıgm olsaydı şuan geçiriyor demekti o riskli olabiliyor
Lavinyam06 Dlnmscc evet canım temiz netten okuyup kendine zehir etme çok korkutucu şeyler yazıyor biliyorum.
12Zeynep_men Lavinyam06 benimkinide yorumlarmisin cnm Anti cmv IgM değeri 0.755 grayzone gösteriyor Anti cmv igg ise değeri 500.0 pozitif gösteriyo
Lavinyam06 12Zeynep_men daha önce geçirmişsin bunu bağışıklık var ama şuan da olup olmadığından kuşku edilmiş sanırım öyle anladım grayzone yani ne negatif ne pozitif kuşkulu demek