Sema0  Bugün bebeğin hareketleri az diye yatış verdi doktor 38. Haftamdayim başına gelen var mı aslında az da değil çok güzel hissediyorum hareketlerini ama nst bağlanınca bana da ona da bir şeyler oluyor😂
Sema0 Loveis sancidan dolayı demedim zaten bebek hareketlerinden dolayı yatış yaptı 1 gün gözlem amaciyla
Sema0 Loveis evet üstteki bebek kalp atışı bir yerde hep aynı gitmiş ya heh işte tam olarak orayı begenmemis
Tugceelanaz Sema0 Hastanede olman iyi orda daha iyi takip ederler. Zaten gününde gelmiş . Bebek büyüdü , suyu azalıyor, yeri dar ondandır büyük bir ihtimalle . Sağlıkla gelsin🌸 Sancı vs çıkmamış
Eylul41 Sema0 dogumhanede cektirdimi peki bende gecen gittim cok hareketli idi tekmeledi gerildi bi turlu cekimin ortasi olmadi doktorum begenmedi tabii. Gene istedi dogumhaneye indim ebeler tekrar takti baya bi hareketliydi zor bela durdu çektirdik Fakat anlamadigim sanci yok kalp atislari ritim güzel benimkide kalp atisi 120 160 arasi degisiyordu acaba senin hic degismedigii icinmi begenmedi
Hilalyrdkl Sema0 bende kızım da çok çektim asla nstlerde kıpırdamazdı 4 - 5 sefer çekilirdim iyi çıkana kadar . Korkma senin bebekte öyle büyük ihtimal yazdıklarını okudum. normal de hareketi var demişsin sıkıntılı bir durumun yok belli .
Bbdrcn Sema0 ay benimde öyle ya aslında hareket ediyo ama nstde çok zor çıkıyo o şeyler bağlıykende dönüyo ama kadın gelip göbeğimi falan sallıyo yok uyuyo diye nasıl sinir oluyorum😂
Sema0 Hilalyrdkl evet hep takip ediyorum hareketlerini bide son zamanlar olunca aklım hep onda ama onları bağlayınca bize bişey oluyo 😂
Eylul41 Sema0 benim.her nst bu sekilde geciyor yarinda gene kontrol var nst.cekilecek gelmeden once tatli şeyler yeme dedi ozellikle bal kaymak tahin recel yeme hareketini arttiriyor dedi e ben hepsini yemiyorum zaten yarin genr 2 3 kez cekilecek eminim hareket etseler suc etmeseler suc napsin bu bebekler😀