Kizimveoglumm Annişler kıyafet yıkamaya başladınız mı başladıysanız eger battaniyeleri kaç derecede zıbın ve hastane çıkışlarını kaç derecede yıkadınız bende bu pazartesi yıkamaya başlıycam kurutup ütülüycem 😍😊😊😊
Merveozdemir Kizimveoglumm ben yıkadım çantamı hazırladım 😊 bebek ayarı vardı 60 derece de penyeleri örgü ayarında da 40 derecede battaniyeleri yıkadım genelde örgü battaniyelerim. Ama penyelere 60 bile fazla bence 40 ideal ben bilemedim ilk oldu 🙂
Saruhansaltuk Kizimveoglumm ben hepsini 30 derecede kısa programda yikadim temizler sonuçta sadece kokusu gitsin istedim temiz koksun 😀
Sevinc-zhr Kizimveoglumm 30 derecede yıkadım hastane çıkışını da 30 da battaniyeler de öyle bide ters çevirip yıkarsan daha iyi olur tavsiyem çok uzun da yıkamaya gerek yok 45 dk 1 saat yeterli ütü de basınca mikrobu kırılıyor zaten
Baharobanolu 30+5 haftalığız herşeyini yıkadım erkenden 40 derecede 🤗🤗 hepsini ütüledim yerleştirdim herşeyi hazır çok şükür ☺
Busrahaktan Hersey yeni kısa programda yumoşla güzelce misler gibi olur bende 34 haftalık oldum hersey hazır bende başlicam yıkamaya☺
Saruhansaltuk Bhr ben civilden dalan roxy diye toz deterjan var onla yikadim dalin yumusaticisi koydum mis gibi oldu valla
Kizimveoglumm Bhr ben deterjan olarak baby&me aldım yumoş olarak dalin aldım 😊 kullanmadım daha kullancam
Eddy 36 . Haftadayim bugün yıkayıp üyüledim . Hassas programında e -bebekten baby&me sıvı deterjanı aldım şahane kokuyor kendi pijama takımlarımı da bununla yıkadım 🙂)
husniyealtun Ahh bide ben güç bulup baslayabilsem. Bana da dua edin kizlar su miskinlikten kurtulup bebegimin esyalarini bende yikayip utuleyebileyim. Bizimkileri zor yapiyorum. 😣😣😣😣 30 a dayandik nerdeyse